Eveniment Feng Shui

In perioada 23-29 iulie 2011, la Bucuresti, Marele Maestru Raymond Lo a sustinut un nou curs de feng shui traditional. Prezenti la deschiderea acestuia, in calitate de discipoli si absolventi ai programului complet de pregatire in metafizica chineza sustinut de maestru, am fost onorati sa-l reintalnim si sa discutam cu dansul si in 2011 (2008, 2009, 2010).

In acest sens, la recomandarea marelui maestru, exprimata de altfel public in timpul deschiderii cursurilor,  Arta Feng Shui Romania a infiintat grupul de intalnire si discutii ,,SENS FENG SHUI” (SFS), ca o continuitate a grupurilor organizate de Raymond Lo in Hong Kong si Singapore.

De ce ,,Sens Feng Shui”

Sens Feng Shui isi propune sa fie o intalnire, o serata, o ambianta armonioasa si echilibrata intre toti cunoscatorii de feng shui din Romania. Este intalnirea energiilor chi pozitive.

Avantajele intalnirilor

Dorim sa iesim din casa si sa ne relaxam. Renuntam pentru o ora la dialogul virtual si dam o sansa comunicarii fata in fata. Facem schimb de infor(matie)-energie pozitiva. Adunam intr-un singur lor energii pozitive. Este locul unde pot lua nastere idei, initiative.

Scopul intalnirilor

Intalnirile se doresc a fi un eveniment cultural. Ele reprezinta un indemn catre studiu, descoperire si aprofundare a unor principii care ne pot face viata mai frumoasa si mai linistita. Totodata este o invitatie la dialog, la comunicare. O intalnire a pasionatilor de metafizica chineza.

Cine poate participa

Pot participa la aceste intalniri toti absolventii cursurilor de feng shui din Romania si strainatate. Incepatorii vor fi onorati de prezenta consultantilor si practicienilor cu experienta. Ei pot impartasi din experienta lor celor dornici sa invete mai mult.

Cronica evenimentului

Intalnirile dorim sa le transformam intr-un eveniment. O cronica a fiecarei intrevederi va fi postata pe site-ul www.artafengshui.ro, in care vom face cunoscute experientele noastre placute de la aceste evenimente.

Invitatie

Arta Feng Shui Romania organizeaza prima intalnire si va invita la acest eveniment. Confirmarile de participare pot fi facute la adresa de e-mail descopera@artafengshui.ro.

Acum va asteptam parerile
Opiniile, sugestiile si propunerile despre Sens Feng Shui pot fi transmise cu un click de mouse la pagina Contact , si ele vor sosi la noi.

Deocamdata cam atat. Intr-un viitor articol vom intelege de ce ,,Sens Feng Shui”. Si nu uitati…. de opiniile si sugestiile voastre.