Ciocnirea dintre Dragon si Caine este una serioasa, desfasurata intre puternice elemente de pamant si va genera puternice dezastre cauzate de pamant, cum ar fi cutremure, alunecari de teren, prabusirea cladirilor.

De asemeni, oamenii nascuti in Anul Cainelui, trebuie sa fie deosebit de atenti in 2012. Acestia ar trebui sa ia masuri de siguranta in plus in activitatile legate de munte. Este recomandat sa aiba cu ei un pandantiv reprezentand un Cocos, care ii va ajuta sa atraga  Dragonul si, astfel, sa minimizeze influenta negativa a ciocnirii.

Oricum, cei nascuti in Anul Cainelui vor experimenta un an mult mai turbulent, cu mult mai multe mutari, calatorii si schimbari. Este potrivit sa se implice in astfel de mutari, ca cele legate de casa sau servici. Calatoriile sunt, de asemeni, bune, insa ar trebui sa se fereasca de cele pe munti sau in zone care au potential de cutremur, deserturi sau plaje.

Daca Apa este un element nefavorabil, ar trebui sa stati departe de ocean in Decembrie, atunci cand elementul Apa este cel mai puternic. Cei nascuti in anul Cainelui ar trebuie sa se fereasca de calatoriile spre Sud Est, deoarece aceasta este directia Marii Rate in 2012. De asemeni, pe cat posibil, este bine ca cei nascuti in Anul Cainelui sa reduca activitatile care includ viteza mare.

Dragonul este un animal care se auto-pedepseste. Asta inseamna ca Anul Dragonului are o legatura de pedeapsa pentru cei nascuti in Anul Dragonului. Asemenea pedepse ascund pericol si pot cauza o lipsa de armonie, griji, stres sau boli ascunse. Cei nascuti in Anul Dragonului ar trebui, de asemeni, sa poarte un pandantiv cu un Cocos, pentru a minimaliza pedepsirea in acest an.

Cele 5 elemente de baza reprezinta diferite parti ale corpului nostru. Apa, in general, este asociata rinichilor, sistemului imunitar, organelor sexuale si sistemului urinar. De aceea, problemele de sanatate de anul acesta este posibil sa fie legate de acestea. Dragonul de Pamant este legat de celule, muschi si stomac. O cantitate excesiva de pamant este cauza cancerului. Amandoua elementele (apa si pamantul), slabesc focul, care simbolizeaza circulatia sangelui si inima. Aceste tipuri de probleme de sanatate vor fi mai acute in anul 2012. Este important sa consumati mai mult CO Q10 si anti-oxidanti ca masura de precautie.

Sursa: raymond-lo.com