In general, Anul Yang al Apei si Dragonului, cu Apa stand deasupra Pamantului, este un simbol al puternicei energii si al entuziasmului date de progres si schimbare. O asemenea forta puternica a apei oceanului nu aduce doar schimbari sociale si politice dar va aduce, de asemeni, si dezastre naturale ca inundatii sau cutremure.

Inca vor fi conflicte si lipsa de armonie in relatiile internationale si s-ar putea sa nu fie un an pasnic, dar ciocnirile dintre puterile lumii vor fi mai putin violente decat in ultimii doi ani ai metalului desupra apei.

De asemeni, sunt imbunatatiri in situatiile legate de mediu dar bolile si epidemiile vor continua sa apara. Dragonul este un semn puternic de Pamant si un loc de stocare al Apei, asa ca acest an va fi focusat in jurul cutremurelor, care vor avea urmari serioase.

Apa reprezinta curajul, caritatea si generozitatea. Asadar, in acest an, vom vedea mai multe actiuni caritabile si fapte care tin de bunul spirit al umanitatii, in sprijinul celor saraci si a celor care vor suferi din cauza calamitatilor naturale.

In 2012 vom vedea multe alegeri prezidentiale tinute in mai multe tari, printre care USA, India, Taiwan, Franta, Romania. De asemeni, va fi ales Seful Executiv in Hong Kong. Asadar, vor fi schimbari care vor aduce o noua faza in politica acestor tari, acesta fiind si el un semn al progresului si al reformei aduse de puternica Apa a oceanului din acest an.

Cateva exemple de oameni politici nascuti in Anul Cainelui impotriva Dragonului sunt: Madonna, Bill Clinton, Donald Trump, George Bush, Sylvester Stallone, Sharon Stone, J. Lo sau Prim Ministrul Japonez Naoto Kan. El este nascut in Anul si in Luna Cainelui, asadar va fi in mijlocul unei puternice ciocniri in 2012. aceasta ciocnire este nefavorabila atat pentru el cat si pentru viitorul tarii sale. Din fericire, acesta s-a retras in septembrie 2011.

Cei care au nevoie de suportul Focului, ca presedintele francez Nicolas Sarkozy, presedintele taiwanez Ma Ying Jeou sau prim ministrul japonez Naoto Kan, vor intampina mari probleme, deoarece Focul lipseste cu desavarsire in acest an.

 

Sursa : raymond-lo.com