Un motiv de mari deziluzii in viata, este asa numitul ,,nepotrivire de caracter” intre soti, asta daca vorbim de relatiile de cuplu. Dupa caz putem spune ca exista ,,nepotrivire de caracter” si in afaceri. In oricare dintre situatii apare ruperea prieteniilor, divorturile,  dezamagirea, frustrarea, neincrederea.

BaZi pentru relatii si compatibilitati

In viata, teoretic relatiile ar trebui sa fie simple, fie ca vorbim de prietenie, mariaj sau afaceri. Femeia ar trebui sa fie sufletul casei datorita sensibilitatii ei care este mult mai aproape de Dumnezeu. Barbatul ar trebui sa fie spiritul. Impreuna sufletul si spiritul ar trebui sa produca minuni. Barbatul este cel care genereaza idei, insa nu intotdeauna ele sunt clare si pe intelesul femeii. De aceea sufletul ei filtreaza intotdeauna ideile, le da limpezime si claritate si impreuna le pun in practica. Istoria a demonstrat ca marii barbati au avut langa ei sotii inteligente. Intr-adevar ei fac legea, dar morala este a femeilor.

Consilierea de cuplu sau matrimoniala

Ce faci cand in relatia ta de cuplu intervin probleme si nu gasesti rezolvari ? Incepi sa-ti pui intrebari, se instaleaza neincrederea, spiritele devin agitate, mintea se intuneca. Aceasta este rezolvarea? Nicidecum. Tu ai nevoie sa intelegi si sa gasesti solutii. De aceea exista BaZi care pe alocuri se aseamana cu consilierea de cuplu sau matrimoniala.

Arta BaZi iti ofera posibilitatea sa – cunosti, intelegi, gasesti solutii. De aceea este considerata o forma de educatie. In orice relatie, caracterul, personalitatea, trasaturile, abilitatile, atitudinile personale sunt determinante in construirea unei relatii de succes si pe termen lung. Important este sa le cunosti, altfel oricand pot aparea schimbari.

Singura constanta a vietii este schimbarea

Da, este adevarat. Si evident chiar si in relatii pot interveni schimbari. De altfel intr-o relatie pot aparea urcusuri si coborasuri. Important este sa stii CAND ! Tocmai de aceea BaZi devine atat de util cand vorbim despre relatii.

In relatii nu forta nota

Nu forta nota inainte de a cunoaste, de a intelege si de a gasi solutii. BaZi este calea cea mai simpla. Amintesti ca dragostea si relatiile sunt importante. De multe ori problemele sunt chiar mai simple decat crezi, iar BaZi te ajuta sa nu le complici. De aceea, Make a life – Fa-ti viata simpla