Schimbarile din ultimii ani au adus un concept nou pentru noi, dezvoltarea personala, insa evolutia personala este un proces vechi de mii de ani si incepe inca de la nastere.

Dezechilibrele din nivelurile noastre de existenta

De mare folos ne-ar fi tuturor, sa intelegem ca exista 6 dimensiuni ale bunastarii. Daca vreti le puteti numi si niveluri de existenta, sau niveluri existentiale. Ele sunt: nivelul fizic, sufletesc (emotional), spiritual, intelectual, social si ambiental (mediul inconjurator).

Legatura dintre schimbarile produse si nivelurile noastre existentiale consta tocmai in dezechilibrele care s-au produs in fiecare dintre, in viata noastra, sau chiar le-a amplificat pe cele pe care le aveam. Cine nu-si doreste sa traiasca in armonie si echilibru? Cine nu-si doreste sa fie bogat?

Cum aducem armonia si echilibrul in viata noastra

Daca iti doresti succesul, bunastarea si implinirea, trebuie sa-ti echilibrezi toate acele niveluri pe care tu consideri ca le ai nearmonizate, neimplinite. Odata echilibrate, dezvolta-le si integreaza-le in interiorul tau. Asa vei reusi sa te bucuri din plin de viata, iar schimbarea n-o sa ti se mai para o povara, ba din contra, chiar o sa-ti placa.

Toate nivelurile existentei – fizic, sufletesc, spiritual, intelectual, social, ambiental sunt la fel de importante. Acest lucru ti-l demonstreaza viata, chiar daca tu nu crezi, acum sau mai tarziu. Ceea ce ar trebui sa retii este ca acest proces de echilibrare, numit fiind si proces de dezvoltare personala ,este unul permanent, pe termen lung.

Armonia si echilibrul trebuie sa-l regasesti in toate nivelurile tale existentiale si nu poti sa neglijezi un aspect in favoarea altuia. Daca vrei sa simti ca esti o persoana implinita, ca duci o viata sanatoasa si placuta, acorda din timpul tau liber, vindecarii si dezvoltarii fiecarui aspect.

Pentru ca acum exista ,,Arta de a-ti face viata mai frumoasa”

Acum ai ocazia sa-ti pui in valoare anumite aspecte prin Programul de Dezvoltare Personala, ,,Arta de a-ti face viata mai frumoasa’’. Poate ca anterior te-ai simtit mai descurajat in tentativa ta de a-ti exprima unul sau mai multe dintre nivelurile existentei tale, insa in acest program ai posibilitatea sa te exprimi asa cum iti doresti tu. De asemenea este posibil ca unele niveluri ale tale, sa necesite vindecare si poti profita acum de programul ,,Arta de a-ti face viata mai frumoasa’’, inscriindu-te in el.

Actioneaza chiar acum. Ai 3 modalitati usoare de a ne contacta.

a. Telefon: +40 316 205 238; + 021 310 92 88
b. Mobil: +40 76 00 11 988
c. Completeaza si trimite-ne formularul

* Numele

* Adresa email

* Numele organizatiei

* Adresa

* Oras

* Telefon

Tip
 eveniment seminar

Audienta va fi formata din:

Evenim/seminarul are loc in perioada:

Locul de desfasurare