BaZi are rolul de a analiza si nu de a judeca persoana. Studiaza persoana si nu faptele.

BaZi este o stiinta pozitiva, care cerceteaza si analizeaza CARACTERUL, calitatile, trasaturile, abilitatile omului si destinul acestuia.

Informatiile pe care le primesti sunt despre propria persoana (caracter, comportament, familie, relatiile tale sociale, ce potential ai, persoanele din jurul tau etc.). Acestea te ajuta sa stii ce ai de facut si ce masuri sa-ti iei singur/a, astfel incat evenimentele neplacute care vor apare in viata ta, sa le intelegi si sa le micsorezi efectul.

O astfel de analiza te implica personal in a-ti intelege viata si a-ti lua deciziile cele mai bune.

Ce poate face BaZi pentru tine

Consultanta ofera raspunsuri concrete si exacte la intrebarile si problemele tale. De multe ori credem ca ne cunoastem, dar pusi in fata unor anumite situatii, parca nu ne mai recunoastem nici noi. Analiza iti ofera informatii despre tine pe care sigur le cunosti, dar ….., nu le-ai constientizat. Alte detalii iti vor fi necunoscute. Este vorba despre personalitatea si viata ta.

Cel mai bun exemplu si care trezeste vii si nebanuite situatii o reprezinta compatibilitatea dintre persoane. BaZi te ajuta sa afli mai multe informatii despre persoana cu care tu iti doresti sa relationezi, colaborezi, sa faci o afacere etc. Un alt exemplu este si cautarea unui job. Cat de bine ti se potriveste tie acel loc de munca?

Ce poti face tu

Multi considera BaZi (Cei Patru Stalpi ai Destinului), unul dintre cele mai precise mijloace de a intelege ce si de ce s-a intamplat in trecut. Aceste lucuri te ajuta sa faci alegeri mai bune in viitor.

Desi poti afla multe informatii despre tine si evenimentele din viata ta, situatia in care te afli NU se va schimba!

Nu te astepta ca ceva sau cineva sa-ti ofere totul pe tava. Destinul tau, viata ta vor ramane la fel, problemele se vor aduna si tu vei ramane in aceeasi stare. Daca vrei sa se schimbe ceva in viata ta, aplica ce-ai aflat, in viata de zi cu zi.

Actioneaza, implica-te, fa schimbari! Nimeni nu-ti cunoaste exact destinul, insa BaZi iti ofera sansa de a-ti spune cum sa modelezi acest destin.

Nu uita!  Exista trei tipuri de noroc: norocul pamantului, norocul omului si norocul cerului.
Acum ai aflat destul de multe lucruri. Destinul este in mainile tale!