Feng Shui este o arta traditionala chineza, milenara, putini fiind cei care-i contesta radacinile.

Pornind de la acest adevar, va oferim in sectiunea ,,analize fengshui” informatii despre traditia romanilor de a trai in armonie cu natura. Si nu numai atat, veti descoperi cum stramosii nostri au construit folosind arta feng shui si cum in zilele noastre, contemporanii au redescoperit-o, construindu-si locuinte rezidentiale.

De unde a pornit ideea acestor cercetari?

In primul rand ,,Arta Feng Shui Romania” este o echipa de profesionisti si activitatea de cercetare este absolut necesara pentru a gasi raspunsuri la unele intrebari pe care ni le punem sau la care trebuie sa raspundem.

In al doilea rand, verificarea practica a teoriilor si principiilor feng shui pe teren si prezentarea acestora tuturor studentilor care se inscriu la cursurile organizate si sustinute de biroul de consultanta.

In al treilea rand curiozitatea si interesul de a descoperi noi informatii care sa contribuie la promovarea si dezvoltarea feng shui ca un mod sanatos de viata.

Dar poate cel mai important aspect al acestor analize si cercetari, il constituie energia si potentialul energetic al anumitor zone din Romania.

Exista destule motivatii puternice, mai ales cand toti cei din jurul tau spun ca studiul si cercetarea feng shui sunt dificile, greu de inteles si mai ales de necrezut.

Romania tara in care stramosii construiau in stil traditional Feng Shui

La baza inceperii acestor analize au existat motive si provocari, in sensul pozitiv, pentru care biroul de consiliere si consultanta  a inceput cercetarea feng shui in Romania.

O provocare a fost si aceea ca activitatea de cercetare in tara noastra nu este promovata absolut deloc, in niciun domeniu, ca sa nu mai spunem despre finantare. Si cine si-ar investi banii in arta, dar mai ales in feng shui? Priviti in jurul vostru si veti vedea cum arta traditionala romaneasca incepe sa fie data cu totul uitarii!

Pentru aceasta am strabatut tara de-a lungul si de-a latul ei observand, facand masuratori, calculand, evaluand locuri, spatii, terenuri, incaperi, case si cladiri. Ce a rezultat? Un imens castig pentru noi ca profesionisti in arta feng shui traditionala, experienta pentru clientii nostri dar mai ales o satisfactie personala si profesionala.

Scopul acestor analize, cercetari si descoperiri il constituie demonstrarea faptului ca mosii si stramosii nostri si-au construit casele in stil feng shui. Vrem sa demonstram ca arta feng shui poate fi aplicata cu succes oriunde in aceasta lume.

Concluzie

Nu ratati articolele din sectiunile privind cercetarea Feng Shui in Romania. Doar aici veti gasi date si informatii care va  conduc la credinta ca feng shui functioneaza si are efecte benefice asupra persoanei tale, a familiei si a tututror celor cu care tu intri in contact.

Parerile si comentariile tale ne sunt utile utile in activitatea de cercetare. Contribuie si tu la ea!