Cu privire la steaua zburatoare 8 din feng shui, perioada curenta de 20 de ani, din 2004 pana in 2024, este numita “Perioada lui 8” si aceasta cifra reprezinta “Trigrama Muntelui” si reprezinta, de asemeni, un simbol al copiilor tineri. Prin urmare, de la intrarea in “Perioada lui 8” in 2004, se pare ca exista mai multe dezastre si ghinioane in randul copiilor.

Ultimele incidente include cutremurul din 2008 ce a avut loc in China, unde au murit foarte multi copii de varsta scolara, dezastrul contaminand, de asemeni, formula de lapte praf, lucru ce a cauzat dezvoltarea pietrelor la rinichi la copii.

In 2011, celebra revolutie a iasomniei, ce a adus schimbari masive in Africa de Nord, rascoala din Marea Britanie si masacrul persoanelor tinere din Norvegia, sunt toate exemple proeminente, in care multi copii au avut probleme in “perioada lui 8”. Aceasta cifra 8, care reprezinta copiii, va fi intotdeauna prezenta in centrul diagramei stelei zburatoare, in acesti 20 de ani, 2004 – 2024. Deci este important ca, intotdeauna, sa se acorde atentie la siguranta si bunastarea copiilor in aceasta perioada “8”.