Sa ai o casa a ta, sa faci un copil si sa sadesti un pom. Acestea sunt 3 din marile dorinte ale unei familii.

Dupa cum stiti nu este usor sa gasesti locuinta cea mai potrivita si mai ales in ziua de astazi. Faci multe calcule privind locul, cum sa fie amplasata, suprafata mai mare, mai mica, mijloace de transport, scoala, gradinita, magazine, pretul si….. evident Feng Shui-ul casei care de fapt este primul pe lista celor mentionate.

Consultatia sau auditul feng shui asa cum i se mai spune, este unul Traditional cu regulile de bun simt ale mosilor nostri catre, putini cati au mai ramas, traiesc in armonia satului romanesc. Am combinat bunul simt cu informatiile din vechile tratate chinezesti despre feng shui. Am pornit in cautarea noastre stiind clar ce vrem: ,,O casa armonioasa si nu un muzeu feng shui”.

Zis si facut. Dupa cum se stie este mult mai usor sa poti gasi o casa la curte care sa aiba un feng shui bun decat un apartament la bloc. Drept urmare dorinta ,,casa si gradina” a iesit din calcul mai repede decat ne asteptam, chiar daca calculele artei si stiintei feng shui ne-au satisfacut.

Singura optiune a ramas apartamentul la bloc. Ne-am dotat cu multa rabdare colindand anumite zone agreate. Am vazut multe locuinte moderne, futuriste, cu amenajari interioare care-ti lua ochii si te impresionau. Foarte tentant era si …. pretul.

In aceste calatorii de consultanta traditionala Feng Shui, am vazut lucruri de-a dreptul incredibile.

Si totusi nu am ales.

Priviti poza de mai jos.

Stiinta traditionala spune ca exista un singur remediu traditional pentru aceasta situatie. Daca-l stiti asteptam comentariile voastre.

Ati alege vreodata sa locuiti in blocul din imagine?

Alegerea casei