In general, anul Iepurelui de metal yin, cu metal deasupra si lemn dedesubt, este simbolul unei figuri calme dar tensionate in interior. El va aduce conflicte si dizarmonii si s-ar putea sa nu fie un an pasnic, ci unul cu ciocniri si dezacorduri internationale.

Metalul yin este o arma distrugatoare si necesita rabdare si retinere pentru a preveni razboaiele si conflictele. In particular metalul yin arata o masca pasnica, dar este un pumnal deghizat, deci exista o amenintare ascunsa si pericolul de asasinate si atacuri teroriste.

Totusi, latura pozitiva a metalului yin este aceea ca reprezinta un element al justitiei, loialitatii si speram ca aceste calitati vor ajuta liderii mondiali sa ia decizii intelepte pentru a minimaliza dezacordurile si conflictele.

Metalul yin este imaginea unui gentlemen, insa am fi surprinsi de duritatea si de acţiunile sale drastice. Deci ar trebui sa fim in alerta in legatura cu atacurile surpriza si agenda secreta atunci cand se incheie intelegeri pentru rezolvarea problemelor mondiale. Teama este mereu cea a unui pumnal ascuns sub haina, si exista o atmosfera de neincredere si pericol de a fi injunghiat pe la spate.