Animalele care se combina cu anul Iepurelui sunt Cainele, Porcul si Capra. Aceste animale se afla intr-un an armonios. Totusi, astrologia animala de acest gen nu este total valabil, iar sistemul nu este recunoscut ca modalitate formală de ghicire a viitorului.

Pentru o evaluare mai corecta a norocului cuiva in anul Iepurelui, este recomandat sa se consulte Cei Patru Stalpi ai Destinului ai persoanei respective, care necesita informatiile complete despre data nasterii (anul, luna, ziua, ora).

Deoarece semnele animale pot apare in toate cele patru coloane ale datei nasterii unei persoane, relatia de ciocnire si penalizare cu Iepurele nu vor avea impact doar asupra persoanelor nascute in anul Cocosului, Sobolanului sau Iepurelui. Astfel de ciocniri si penalizari pot afecta pe oricine are aceste animale prezente in luna, ziua sau ora naşterii.

Exemple de celebritati

Cateva exemple de celebritati nascute in anul Cocosului si aflate in ciocnire cu Iepurele in 2011 sunt Osama Bin Laden, Jennifer Anniston, Cate Blanchett, Natalie Portman, Hamid Karzai, Paris Hilton, Justin Timberlake, Roger Federer, Roman Polanski.

Mai exista persoane care nu sunt nascute in anul Cocoşului, dar se afla tot in ciocnire, pentru ca sunt nascute in ziua Cocoşului, si ele vor avea un an dificil. Cateva exemple sunt Carla Bruni, Jodie Foster, Brooke Shields, Justin Timberlake, Stephen Hawking, Michael J. Fox.

Ciocnirea cu stalpul zilei va genera miscari sau conflicte in domeniul uman sau al relatiilor interumane, in special in relaţia cu sotul/sotia sau sexul opus.