Feng shui un moft! Iata ultima noutate. Desigur acesta este din fericire doar un curent de opinie si nu exprimarea majoritatii celor care 6000 de ani nu au incetat sa caute, sa experimenteze si sa-si imbunatateasca viata, asa cum cred ca si tu o faci cititorule.

Priveste viata in jurul tau

Dorinta de a-ti imbunatati viata si de a cauta metodele de a o echilibra ti se pare o pierdere de timp? Bine. Haide sa ne oprim un pic si sa ne uitam pe strada. Pentru asta te rog opreste-te o clipa! Observa oamenii din jurul tau. Ce fac ei? Se distreaza, lucreaza, alearga incolo si incoace. Toti sunt foarte ocupati. Dar timpul, ce face? Trece…. odata cu viata oamenilor.

Si totusi oamenii alearga pentru ca au dorinte. Bani, glorie, bogatii, celebritate. Nu este rau, insa pentru asta isi vlaguiesc viata. Cand nu le mai ramane nimic, opresc toate activitatile. Are vreun sens sa mai continui asa? Daca iti pierzi viata, pierzi totul.

Viata este cea mai importanta

Viata este cea mai importanta si ea este cea care trebuie protejata. Din ea trebuie eliminat tot ce este rau, tot ce o blocheaza. Datorita ei obtinem sanatatea, forta, frumusetea, puterea, inteligenta.

Astazi viata ne pune parca mai mult ca oricand, in fata multor provocari. Mai intai ar trebui sa ne gandim la viata, cum sa o pastram, cum sa o protejam, cum sa o facem mai confortabila. Pentru asta avem nevoie de filosofie de viata, alta decat cea care a fost pana acum.

Sa nu uiti niciodata ca traiesti intr-o lume materiala. Viata materiala trebuie traita in armonie, altfel o vei risipi. Si spunem asta pentru ca exista multe filosofii de viata, foarte bune de altfel.

Ti-a fost greu? 

Ai vazut cat de simplu a fost? Cinci sau 10 minute ti-au fost suficiente sa privesti lumea care se misca in jurul tau. Si cand te gandesti ca poate si tu esti la fel ca ei…. Ti s-a incredintat o viata, tu poate la randul tau dai nastere altei vieti. Imbunatateste-ti viata, cauta, descopera, experimenteaza, intreaba, cere un sfat. Daca ne intrebi pe noi, iti putem oferi invatamintele noastre, studiate, experimentate si care au dat rezultate. Iti mai oferim dragostea si iubirea noastra si bucuria de a te ajuta.

Te astepti la rezultate favorabile. Iti spunem ca ele vor veni cu siguranta. Trebuie doar sa ai incredere in tine. Curaj, priveste doar inainte.

Vrei sa afli mai multe? Articolele despre Feng Shui si cursurile Feng Shui iti vor face calea mai luminoasa!