Previziuni feng shui 2013: Se va repeta istoria de acum 60 de ani?….

…Ideograma chinezeasca pentru apa yin, reprezinta roua diminetii si embrionul, asteptand sa iasa la lumina.

Esti nascut intr-o zi de apa yin? 
Oamenii de apa yin se prezinta ca blanzi, umili, rabdatori si indatoritori. Sunt flexibili, se adapteaza usor situatiei si mediului, prefera sa nu se certe, dar asta nu inseamna ca se vor preda usor. Astfel ei rareori ei isi rostesc cu voce tare opinia si insista asupra ei, preferand sa-si faca treaba in felul lor in secret, pentru a evita critica si discutiile in contradictoriu.

Oamenii nascuti in zi de apa yin, deseori, ascund secrete si sunt greu de inteles in profunzimea lor. Apa este in general asociata cu inteligenta si priceperea. Asemenea calitati sunt gasite la actori si la persoane care iubesc sa exploreze idei noi, inovative.

Deoarece persoanele nascute in zi de apa yin, deseori arata o imagine modesta si blanda, ei nu sunt atat de des intalniti ca lideri in arena politica, dar au mult mai des succes in cercuri culturale si de divertisment.

Personalitati nascute in zi de apa yin
Un exemplu tipic de oameni faimosi de apa yin, este Johnny Deep. Este nascut intr-o zi de apa yin si astfel este un om tipic de apa yin. Caracteristicile lui de apa yin se pot vedea foarte bine, in rolul sau popular al Capitanului Jack Sparrow din Piratii din Caraibe. Capitanul Sparrow este destept, onest si simpatic si are o inima buna si blanda. El poate fi tradator si supravietuieste mai ales utilizand inteligenta si negociaza mai degraba decat sa foloseasca armele sau forta, preferand sa evite situatiile primejdioase si sa lupte doar cand este absolut necesar. Este mandru si devine frustrat ori de cate ori se pronunta numele sau fara a i se spune capitan. Aceasta imagine ne ajuta foarte mult sa intelegem natura omului de apa yin.

Un alt exemplu este Printul Charles. Este o persoana puternica de apa yin si se prezinta ca un om bland si modest care este mult mai interesat de natura si mediu decat de politica.

In domeniul divertismentului alte persoane faimoase de apa yin sunt: Jacky Chan, Catherine Zeta Johnes, Edison Chan si Stephen King.

In istoria chineza exista doua personaje istorice care sunt de apa yin. Primul este un expert faimos in strategia razboiului pe nume Kung Ming care este considerat unul dintre cele mai destepte personaje ale timpului celor Trei Regate in jurul anului 180 e.n. Celalalt este temutul general Cheung Fai, care este de asemeni un important general militar in aceeasi perioada a celor Trei Regate si este faimos pentru puterea sa militara fiind o apa yin foarte puternica care are calitatile oceanului neinfricat.

Oameni moderni de apa yin implicati in politica sunt: liderul chinez Xijinping, imparatul Akihito al Japoniei si fostul prim ministru pakistanez Benazir Bhuto.

Persoana de apa yin de urmarit in 2013 este Xijinping. El s-a nascut in anul 1953, care este anul sarpelui de apa yin si s-a intamplat sa fie nascut intr-o zi de apa yin. Ii va urma lui Hu Jin Tao, ca lider suprem al Chinei si va fi in central atentiei in 2013.

Este un fenomen interesant ca elementul unei persoane importante intr-un an sa fie identic cu elementul anului.

Exemple:

In 2001 anul de metal yin si persoanele importante in acel an au fost Bin Laden, George Bush, Angelina Jolie toti trei nascuti intr-o zi de metal yin.

2009 este anul pamantului yin si Barack Obama, o persoana de pamant yin a fost in centrul atentiei in acel an cand a devenit presedintele SUA.

In 2011, un alt an de metal yin sunt foarte multe persoane de metal yin: David Cameron, Dimitri Medvedev, Peter Westerbacka de la Angry Bird, Bin Laden care a fost omorat si ucigasul norvegian Anders Breivick.

Sursa: raymond-lo.com