,,Continuand pe ideea problemelor de sanatate.

Cum metalul peste lemn va indica slabire al elementului metal, 2011 va fi nefavorabil persoanelor cu un sistem imunitar slabit. Metalul reprezinta plamanii si organele respiratorii si pielea. In aceasta situatie, metalul este epuizat de lemn. Astfel vor aparea probleme grave ale organelor respiratorii legate de calitatea proasta a aerului, alergii respiratorii si gripa in 2011.

In ultimii ani cea mai iminentă problema ce ameninta supravietuirea rasei umane este incalzirea globală. Ghetarii de la poli s-au topit fara incetare intr-un ritm alarmant si exista previziuni ca multe orase amplasate pe coasta vor fi acoperite de apa pana in anul 2050. Perechea de elemente metal yin peste Iepure, arata in 2011 uscaciune, cu absenţa totala a apei. De asemenea steaua zburătoare 7, care este metal yin si reprezinta plamanii, se afla in centru in 2011. Deci se poate anticipa ca anul 2011 va fi un an mai uscat, cu seceta in multe regiuni ale globului.

De asemenea aparenta slabiciune a metalului aflat peste Iepure, indica o calitate proasta a aerului si afectarea organului respirator. Metalul este distrugatorul lemnului si simbolul mediului. Toate aceste informatii indica o agravare a incalzirii globale, ce va conduce la poluare, inrautatirea starii atmosferei si la schimbari neobisnuite de clima in anul viitor. Incalzirea globala este o problema ce vizeaza intreaga rasa umana si fiecare dintre noi trebuie sa ia masuri eficiente pentru conservarea mediului si sa sustina miscarea pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon”.