Previziuni Feng Shui 2013: Oamenii in 2013….

….In metafizica chineza este o profetie antica similara cu a lui Nostradamus. Este o carte numita ,,Impingand imaginile inapoi”. Este o serie de imagini care se crede ca au fost create in dinastia Tang in jurul anilor 600-700 e.n. Fiecare imagine contine un poem care pare a descrie evenimente semnificative care se vor desfasura in China in viitor.

Imaginea 44 contine un poem care pare a prezice sosirea unei perioade prospere in istoria chineza atunci cand Xijinping si Ma Ying Jeou vor deveni amandoi lideri.

<<Soarele si luna si cerul stralucitor
toti oamenii Yin (prezinta, sustin, cedeaza, invoca, se supun, se inchina, afirma)
sute de spirite bune vin sa-si arate respectul
pene duble si patru picioare.>>

Primele randuri arata China intr-o pozitie prospera. Ultimul rand pene duble si patru picioare a fost foarte greu de interpretat in trecut. S-ar putea interpreta ca Xi si Ma. Ideograma chineza Xi inseamna pana dubla si Ma inseamna un cal care are patru picioare. De aceea se pare ca poemul prezice ca China va fi intr-o faza puternica si prospera, atunci cand China si Taiwan-ul (soarele si luna) vor ajunge sub conducerea lui Xi si Ma si acesta va incepe in 2013.

Sarpele este un puternic element de foc si este privit ca stea calatoare, de aceea va fi un an cu multe calatorii pentru multi oameni si vor fi accidente mai ales legate de apa si aer. Sarpele de asemenea reprezinta o faza prospera in cresterea plantelor. Deci este o puternica energie a focului care va genera dezastre de foc, explozii si probleme cu energia. In anul anterior al sarpelui 1953, atat URSS cat si SUA s-au angajat intr-o cursa in a testa arme nucleare si in a-si extinde arsenalele nucleare. Nu ar fi surprinzator ca in 2013 problema internationala importanta sa fie in continuare dezvoltarea armelor nucleare in Iran si Coreea de Nord.

Sarpele se va combina cu tigrul si maimuta pentru a crea o configuratie puternica (a penalizarii de foc). Aceasta este o energie serioasa a focului si va fi cauza exploziilor si incendiilor. Cele mai periculoase luni sunt februarie si august care sunt lunile tigrului, respectiv maimutei. In ceea ce priveste sanatatea, focul are legatura cu inima si circulatia sangelui. “Penalizarea focului” va genera probleme serioase de inima, sange si inflamatii. Apa yin este in inclestare cu focul yin care este simbolul inimii si a creierului. Asemenea inclestare va cauza atacuri cerebrale si atacuri de cord.

 

Sursa raymond-lo.com