Toti anii care se termina in cifra 4 apartin lemnului yang, calul fiind un element de foc puternic. In metafizica chineza acest lucru reprezinta o energie impresionanta.

Ca urmare 2014 este un an energetic legat, in special, de afacerile energetice, transport aerian, sport, exercitiile fizice, divertisment si restaurante, focul reprezentand optimismul care va continua sa conduca economia si bursa.

In ultimul an al calului de lemn yang, in 1954, indexul “Dow Jones Industrial Average” s-a inchis la 382.74 de puncte, ceea ce a reprezentat cel mai mare nivel inregistrat pana in prezent, de la caderea Wall Street-ului din 1929.

Calul de foc reprezinta, de asemeni, si ,,floarea de piersic”, romanta, care sunt benefice industriilor fascinante din divertisment, cum ar fi moda, concursurile de frumusete, reclamele si media.

Dar, aspectul negativ al “florii de piersic” poate fi reprezentat de scandalurile sexuale. Lemnul yang deasupra calului este, de asemeni, numit si “Farmecul Rosu”, care descrie o femeie extrem de frumoasa ce poate atrage, cu usurinta, orice barbat.

Cu siguranta, energia puternica de foc a calului va aduce, de asemeni, dezastre precum incendii, explozii, probleme nucleare, focuri de arma si razboi. In medicina chineza, focul reprezinta inima si sangele, focul puternic va topi metalul (aparatul respirator, plamanii).

Deci vor fi probleme de sanatate la nivelul inimii, vor aparea septicemii, inflamari si, totodata, probleme la plamani si piele.

Acum 120 de ani, in anul Calului de Lemn, in 1894, a existat o epidemie serioasa de ciuma – ciuma bubonica a omorat peste 100.000 de persoane in Sudul Chinei, inclusiv in Canton si Hong Kong. In 2014, a energia ,,4” se va afla in centru si reprezinta cocosul, deci nu va fi surprinzator daca vom avea noi cazuri de gripa aviara.

Iti recomandam: Ei vor avea de doua ori mai multe sanse sa aiba noroc