In 2012, Steaua Zburatoare Feng Shui, numarul 6, care simbolizeaza metalul si organele respiratorii, tatal, Cerul si legea, este in centru. Acest numar central deseori reflecta o concentratie predominanta a evenimentelor pe parcursul anului. Asadar, nu vom fi surprinsi daca 6-le din centrul lui 2012 va aduce mai multe epidemii, ca gripa sau virusi care vor afecta creierul si organele respiratorii.

6 reprezinta de asemeni legea, guvernul, figura parinteasca a tatalui. Este un an al alegerilor si va aduce schimbari in multe guverne ale lumii. In acest an sunt alegeri in Taiwan, Rusia, USA…

Cu privire la Stelele Zburatoare Feng Shui, perioada curenta de 20 de ani, din 2004 si pana in 2024, este numita „Perioada lui 8”, si acest numar, 8, reprezinta Trigrama Muntilor, fiind si un simbol al copiilor. Asadar, de cand am trecut in „Perioada 8”, in 2004, se pare ca sunt mai multe dezastre si ghinioane care afecteaza copiii. Printre ultimele incidente se numara si cutremurul din China, in 2008, care a omorat o multime de elevi, sau dezastrul contaminarii laptelui praf care a cauzat probleme serioase ale rinichilor la copii. In 2011, faimoasa Revolutie a Iasemitilor, care a adus mari schimbari in Africa de Nord, revolta din U.K. si masacrul tinerilor din Norvegia, sunt toate exemple de probleme cauzate tinerilor de „Perioada 8”.

Numarul 8, reprezentand copiii va fi intotdeauna in centrul diagramei Stelelor Zburatoare in acesti 20 de ani, din 2004 si pana in 2024. De aceea, este important sa acordati atentie la protectia copiilor si bunastarea lor in perioada 8.

In ceea ce priveste economia, elementul Foc este deseori forta care se afla in spatele bursei. Cele 5 elemente afecteaza, de asemeni, starile si emotiile oamenilor. In general, focul reprezinta bucuria, apa este frica, pamantul este meditatia, metalul este tristetea si lemnul este mania. Asadar, un an al focului este, in general, optimist, iar bursa se ridica, asa cum s-a intamplat in 2006 sau in 2007. Insa, in 2008, a fost influenta apei si, evident, oamenii au inceput sa se teama de ce este mai rau, ca recesiunea din USA.

In 2009 a fost pamant pe pamant pur. Pamantul opreste apa si simbolizeaza, de asemeni, meditatia. Asta inseamna ca oamenii devin conservatori si isi iau masuri de siguranta pentru a castiga mai multa stabilitate.

In 2010 Tigrul cara samanta focului asa ca a fost o recuperare economica substantiala cu un optimism puternic incepand din sezonul primaverii. Au fost cateva conflicte mici cauzate de criza economica in Grecia si Portugalia spre sfarsitul primaverii, cu focul care vine in Mai, insa bursa a avut un moment puternic.

In 2011, Iepurele este lemn pur, nefiind atat de puternic in generarea focului asa cum este Tigrul. Asadar economia nu a inregistrat o miscare atat de rapida ca in Anul Tigrului, dar a fost, de asemeni, o vara calauzita de foc sustinut de lemn, bursa fiind in continuare vibranta si activa in prima jumatate a acestui an, pana in August, atunci cand toamna a venit. In toamna, lipsa focului a facut bursa sa inregistreze un regres.

Cu o puternica influenta a apei in 2012, oamenii trebuie sa fie atenti in privinta regresului bursei. 2012 este anul apei si al pamantului, in continuare lipseste focul, asadar acesta poate fi un an in care activitatile economice si bursa se vor indrepta in jos.

Puternica apa creeaza in acest an frica si lipsa de optimism. Acestea vor creste in amploare in lunile de iarna Octombrie si Noiembrie. Criza economica din unele tari ale Europei s-ar putea accentua, creand, astfel, o turnura nefavorabila in economia globala si bursa. Investitorii ar trebuia sa-si ia masuri de precautie, in special in a doua jumatate a anului 2012.

Sursa: raymond-lo.com