ZeRi

ZERI - Momentul potrivitZERI sau Momentul potrivit

O vorba romaneasca spune: ,,Omul potrivit la locul potrivit”.

Ei bine cu mii de ani in urma aceasta sintagma a fost descoperita si transmisa pana astazi sub forma: ,,Omul potrivit, la locul potrivit si la timpul potrivit”. Metafizica chineza a denumit-o ZeRi sau Arta Selectarii Datelor (Art of date selection).

Ti-ai dori sa cunosti momentul cel mai potrivit pentru a face un anumit lucru? Fie ca-ti renovezi apartamentul, cumperi o casa sau vrei sa te apuci de invatat pentru examene, te gandesti la timp. Cand sa incepi?  Oare ar fi interesat un cuplu de cea mai potrivita zi si ora pentru casatoria lor? Oare de ce?

Multi oameni isi doresc tot timpul ca zilele sa fie doar bune, insa putini se intreaba ,,Oare de ce or fi ele bune? De ce mi-a mers asa bine?” Cand toate-ti ies te minunezi, nu-i asa? Nu ti s-a intamplat niciodata sa ai asa zile?

Dar ti-ai spus uneori: ,,Am avut o zi… mai bine c-a trecut”?. Oare de ce?

A trecut ziua aceasta, dar te-ai intrebat vreodata daca vor mai fi altele ca ea?

Bune sau rele zilele omului trec. Vin altele si intrebarile raman: ,,de ce am avut asa zile?” Un raspuns simplist ar putea fi ,,pentru ca asa sunt ele, bune si rele”.

Insa metafizica chineza si in speta ZeRi, ofera raspunsuri clare la aceste intrebari. Aceasta si datorita faptului ca selectarea datelor este o componenta importanta a analizei astrologiei destinului.

Esenta vietii este timpul, el reprezinta totul. Iar tu cu siguranta stii ca nu ai nevoie de o minte sclipitoare toata viata pentru a-ti fi bine. Iti sunt de ajuns 3 secunde pentru ca mintea ta sa dezvolte o idee geniala si sa devii fericit pentru tot restul vietii. Important este sa stii cand anume sunt acele 3 secunde.

Nu am fi corecti daca am spune ca in anumite momente trebuie sa fi si omul potrivit. Iar daca iti alegi si locul potrivit, viata ta se transforma uluitor.

Poti sa crezi sau nu in aceste lucruri, dar o secunda in plus sau in minus schimba destine. Nu crezi?

Alege-ti potrivit !