Feng Shui

FENG SHUI Traditional Chinezesc

 

 

 

 

 

 

 

Arta Metafizica Chineza a Fizionomiei Pamantului – Xiang

Cu toata popularitatea sa, feng shui nu este un fenomen nou. Oamenii au folosit din vechime, forta naturii si energia pamantului pentru a-si imbunatati viata si mediul in care traiesc.

Astazi viata ne pune in fata multe provocari. Pentru a le face fata tuturor, avem nevoie de multa energie pentru a ne atinge potentialul maxim si de a crea in interiorul nostru, in familia noastra , in afacerile pe care le avem, potentialul maxim.

Dar de unde luam aceasta energie? Din natura.

F e n g  S h u i

- arta de a sti
– arta de a descoperi
– arta de a schimba
– arta de a trai

Arta de a-ti face viata mai frumoasa

A studia feng shui inseamna sa pornesti intr-o fermecatoare calatorie de descoperire in care se reunesc diferite aspecte ale practicii culturale chinezesti. Feng Shui este o sansa transformata intr-un stil de viata formata din credinta, astrologie, folclor si mult bun simt. Cu cat intram in tainele acestui stil de viata stravechi, Feng Shui ni se arata ca o intelepciune complexa, bazata pe ceea ce au inteles cu mii de ani oamenii despre cum curge energia prin Univers.

Astazi Feng Shui reprezinta un fenomen recunoscut si adoptat de toata lumea. Persoane celebre sau companii de renume, oameni obisnuiti si firme mai mici au inteles ca traind Feng Shui inseamna sa te simti mai bine si sa dai randament maxim intr-o atmosfera potrivita.

Veti descoperi ca feng shui da intr-adevar roadele scontate si va ajuta sa va aranjati nu doar casa si mediul inconjurator, ci sa va imbunatatiti si sanatatea, starea sufleteasca, relatiile, creativitatea, situatia financiara, viata defamilie si spirituala, carierea.

Ce veti obtine daca veti aplica principiile feng shui

– un mai bun control al propriului destin
– o intelegere mai profunda a vietii
– o atmosfera mai armonioasa acasa
– o intelegere mai buna a fortelor naturii
– capacitatea de a crea un ambient care sa va ajute sa va atingeti potentialul maxim

Feng Shui nu va ofera solutii magice, dar va ajuta in schimb, sa actionati in asa fel incat sa puteti capta fortele din jurul vostru si sa va bucurati pe deplin de viata.