Portofoliu

Feng Shui – Arta Traditionala

CONSULTANTA Feng Shui Traditional

In consultatiile feng shui folosim invataturile traditionale de feng shui. Toate remediile recomandate se bazeaza doar pe ciclul celor 5 elemente si NU pe simboluri din alte culturi (amulete, statuete, stampe inscriptionate etc.)

Analizele feng shui au loc in toate orasele, comunele si satele din Romania.
Oameni minunati ne-au intampinat in Bucuresti, Baia-Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Calarasi, Craiova, Iasi, Timisoara, Ramnicu-Valcea.

Click pe Poze consultatii.

CURSURI Feng Shui Traditional

In viata este bine sa invatam din fiecare lucru cate putin. Metafizica chineza poate reprezenta punctul de plecare pe drumul dezvoltarii tale personale. Poti deveni un foarte bun specialist in domeniu sau iti poate deschide calea catre domenii nebanuite de tine pana atunci.

Alege acum ce ti se potriveste cel mai bine.

CURSURI Feng Shui Traditional
– CURSURI de dezvoltare personala:  ,,Arta de a-ti face viata mai frumoasa
– CURSURI de educatie: ,,Arta de a comunica schimbarea

Mai multe informatii

Da click pe Despre noi, Servicii si Cursuri.
Apasa si pe  ,,Opinii clienti”.

 

Aparitii media

La amenajarea casei, putini oameni se gandesc la energiile pozitive si negative din locuinta proprie. De aceea un ghid util iti dezvaluie cateva solutii despre ,,o intrare armonioasa pentru o locuinta pe masura”. Apoi esti invitat in bucatarie, locul preferat al gospodinelor si in sufragerie, incaperea de zi in care orice musafir trebuie sa se simta ca la el acasa.

Amenajarea locuintei conform principiilor traditionale Feng Shui este un prim pas spre schimbare.
Acceptand schimbarea, deshizi o usa energetica spre anumite oportunitati din viata ta.

In final iti propun sa lecturezi cateva articole de pe Femina.ro unde Florian Ciupitu te invata cum sa iti amenajezi spatiul din locuinta. Click pe aparitii media.