,,In 2011 Steaua zburatoare numărul 7 din Feng Shui, ce simbolizeaza elementul metal si organele respiratorii, fetele tinere si gura, se afla in centru. Numarul aflat in centru reflecta elementul principal al evenimentelor din acel an. De exemplu, in 2010, an in care numarul stelei din centru a fost 8, el reprezentand elementul pamant si copiii, am prezis cutremure şi nenorociri in care vor fi implicati copii.

A fost o previziune corecta, pentru ca au existat multe dezastre generate de cutremure in 2010 si de asemenea probleme cu copiii, ca in cazul unor atacuri cu cutite din unele scoli din China. Astfel nu va fi surprinzator ca Saptele din centru sa aduca epidemii cum ar fi gripa si scandaluri sexuale, barfe in 2011. Va fi insa un an favorabil pentru divertisment, comunicatii si IT.

Perioada lui 8 2004-2024

In ceea ce priveste steaua zburatoare din Feng Shui, perioada actuala de douazeci de ani, dintre 2004 şi 2024 se numeste ,,perioada lui 8″  iar numărul 8 reprezinta trigrama Muntelui si este simbolul copiilor mici. De aceea, de cand am intrat in perioada lui 8 in 2004, se manifesta mai multe dezastre si nenorociri ce afectează copiii.

Ultimele incidente inclusiv cutremurul din China din 2008 care a provocat multe victime in randul elevilor, apoi dezastrul laptelui praf contaminat care a provocat probleme cu pietre la rinichi copiilor. Numărul 8, reprezentand copiii este mereu prezent in centrul hartii stelelor zburatoare intre anii 2004- 2024. Deci este important sa fiti atenti la siguranta si bunastarea copiilor in perioada lui 8”.