Animalul cel mai nefavorabil este Cocosul. El se afla in ciocnire directa cu Iepurele. Astfel de ciocniri aduc de regula turbulente, deplasari, accidente sau schimbari. Deci persoanele nascute in anul Iepurelui se pot astepta la mai multe calatorii, sau deplasari sau schimbarea locuintei sau a locului de munca.

Este necesar sa purtati un pandantiv cu un Caine ca protecţie pentru a atrage Iepurele. Pentru persoanele Cocoş, ciocnirea cu Iepurele ar putea aduce accidente legate de calatorii si trafic, rani in timpul calatoriilor sau al sporturilor de viteza cum ar fi schiatul sau cursele de masini.

Pentru persoanele aflate in ciocnire cu anul, este recomandat sa calatorească mai mult, sa faca schimbari cum ar fi mutatul sau schimbarea locului de munca. Totusi, pentru persoanele nascute in anul Iepurelui este recomandat sa nu calatoreasca direct inspre directia Marelui Duce, adica spre est.

Celelalte semne care se vor confrunta cu situatii dificile sunt Sobolanul si Iepurele. Cand Sobolanul intalneste anul Iepurelui se creeaza doua penalizari. Acestea vor aduce dizarmonii, iritare, griji si frustrari, cat si boli.

De asemenea persoanele nascute in anul Iepurelui il ofenseaza pe Marele Duce care este nefavorabil si este necesar sa poarte un pandantiv cu un Caine pentru a minimaliza efectul negativ. Dezechilibrul de pamant si absenţa focului vor genera in 2011 probleme serioase legate de organele respiratorii, piele, stomac, inima si circulatia sangelui.

Drept urmare, este necesar sa se consume cantitati mari de coenzima Q10 si antioxidanti, care sunt o protectie buna impotriva bolilor cardiovasculare si previne atacarea celulelor de radicalii liberi care provoaca inflamatii si cancer.