Asa cum focul aduce multe energie, el poate, totodata, sa fie exprimat in exercitii si sport. 2014 va fi un an al sportului international, deoarece, in Brazilia, va avea loc Cupa Mondiala FIFA, in lunile Iunie si Iulie, ceea ce va genera multa emotie de divertisment.

Asa cum calul este sursa unui foc puternic, el va cauza, cu usurinta, probleme in circulatia sangelui si va provoca probleme de inflamare. De asemeni, calul se afla in conflict cu sobolanul, care este un semn de apa si reprezinta rinichii si sistemul imunitar in medicina chineza. Un asemenea conflict poate, de asemeni, sa slabeasca sistemul imunitar, ducand la o crestere a sansei de aparitie a unor boli si atacurilor de virusi. Deci, pentru persoanele care au probleme cu circulatia sangelui si cu inima, dar si cele care au un rinichi slab, vor trebui sa consume suplimente cu ulei de omega-3, vitamina C si E pentru a reduce colesterolul si a preveni un blocaj la nivelul arterelor si pentru a raci focul excesiv care suporta rinichii.

Focul puternic ataca, de asemeni, metalul, care reprezinta organul de respirare, plamani si piele. Deci anul calului creaza, totodata, poluare in atmosfera si aceasta este o circumstanta favorabila pentru raspandirea virusilor si pentru epidemii. In anul precedent de cal de lemn, in 1984, a existat o ciuma bubonica serioasa in Sudul Chinei. In acel an, a 2-a stea zburatoare din feng shui s-a aflat in Sud si a 5-a in Est. A 2-a stea este cea a bolilor, in timp ce a 5-a este steaua ghinionului.

In 2014, a 5-a stea se va afla in Nord-Vest si a 2-a in Est, deci aceste doua locatii vor fi afectate mai usor de catre virusi. A 4-a stea se afla in centru, ea simbolizand cocosul, putandu-se ajunge, cu usurinta, la epidemii de virusi.

Iti recomandam: In 2014 atentie cei nascuti in ani de cal si sobolan