Mariana Albu – Director S.C. ,,Me 2 You”
- consultatie feng shui 

,,Am fost foarte incantata sa cunosc fam. Ciupitu (Arta Feng Shui Romania). M-am simtit foarte bine, relaxata, as vrea sa-i ascult la infinit”.

Cristiana C. – General Manager All Media Factory

- consultatie feng shui, analiza destinului 

Candva un prieten, care ne-a invitat in lumea armoniei, ne-a spus citand din TAO ca un “maestru vine intotdeauna atunci cand elevul este pregatit”. Pornind de la o astfel de premiza, cat se poate de pertinenta si adevarata, a primi, dar si a solicita o consultatie feng shui Familiei Ciupitu este intr-adevar un exercitiu de suflet. Ca si teoreticieni, dar si practicieni, se implica emotional atat cat e nevoie ca lucrurile sa fie apoi oranduite asa cum o impun legile nescrise ale armoniei: din suflet. O fac insa doar pentru cei pregatiti sa le primeasca aceasta experienta. Le multumim!

Cristian Gavan – Manager General S.C. MAM S.R.L
– consultatie feng shui, recrutare personal firma 

,,Declar cu mana pe inima ca sunt multumit de serviciile dl. Florian Ciupitu. La 8 luni de la amenajare conform principiilor feng shui, firma merge foarte bine si creste in fiecare luna. Dupa prima intalnire am fost un pic reticent, dar siguranta si profesionalismul dl. Ciupitu mi-au alungat incertitudinile, iar ,,dovezile” primite m-au asigurat ca sunt pe maini bune. Singura conditie: sa credeti si sa tineti ochii larg deschisi”.

Serban Chioncel – New Team Media
– consultatie feng shui 

Feng shui inseamna armonie. Asta este ceea ce transmit in primul rand proiectele semnate de Familia Ciupitu. Nu pot avea decat cuvinte de lauda si multumire.

Liliana Beres – Manager General S.C. MF PLAST SERV
– consultatie feng shui 

,,Nu pot decat sa adresez cele mai frumoase ganduri, celui care a facut sa am incredere mai departe, celor care au fost in momente de rascruce alaturi de noi prin sfaturile lor, care pe parcurs s-au adeverit si care ne-au incurajat in deciziile noastre. Le doresc numai sanatate!”


 

Corina G. – Bucuresti
– analiza destinului 

,,Pentru mine, consultatiile domnului Florian Ciupitu m-au ajutat sa ma inteleg mai bine, sa ii iert pe cei din jur si sa imi asum mai mult responsabilitatea faptelor. Analizandu-te pe tine insuti si acceptand faptul ca nu esti perfect, este mai usor sa intrevezi schimbarea in relatia cu tine insuti, dar si cu ceilalti”.

Adelina P. – Bucuresti
– analiza destinului 

,,Vreau sa sintetizez o munca formidabila in cateva cuvinte: bun simt, corectitudine, promptitudine si cunostinte frumoase transformate in pasiune si profesionalism.”

Dana P. – Galati
– consultatie feng shui 

,,M-a impresionat calitatea umana si modul in care au lucrat. Au un ceva al lor pe care ti-l transmit si tie, un sentiment de bine. Mi-ar face mare placere sa ii intalnesc mai des, daca distanta nu ar fi asa mare. Le doresc mult succes in tot ce fac”.

Maria V. – Brasov
– analiza destinului 

,,Doamna Valentina, un om deschis la colaborari in ceea ce face. Domnul Florian, informat in domeniul de activitate. Deci ambii sunt oameni cu care ne-a facut placere sa colaboram si vrem sa colaboram si in continuare”.

Vlad M. – Stupini
– consultatie feng shui 

,,Oameni deschisi spre comunicare de la care am inteles cea mai mare parte a explicatiilor analizelor efectuate. Poate ar fi necesar ca unele explicatii sa fie ceva mai amanuntite, dar mai este si materialul scris pe care trebuie sa-l citim noi, sa-l intelegem. Un punct bun este faptul ca noi putem cere alte lamuriri prin telefon sau alte mijloace de comunicare daca va fi cazul. Speram ca deschiderea si comunicarea dintre noi sa ramana valabila si in continuare. Pentru noi a fost o placere sa ne cunoastem si sa comunicam”.

Andreea Magdalena – Bucuresti
– analiza destinului

,,Intalnirea de astazi mi s-a parut interesanta, utila. Am primit informatiile de care aveam nevoie acum. Atmosfera placuta, relaxanta, linistitoare. Ma bucur ca v-am intalnit. Multumesc.”

Cristian – Bucuresti
– consultatie feng shui, analiza destinului 

,,Consultatia mi-a placut foarte mult deoarece a fost o conversatie deschisa, in care am primit informatii si sfaturi utile, care cu siguranta imi vor fi de folos. Am incredere ca rezultatele care vor veni in urma acestei consultatii vor fi dintre cele mai bune. Sunt recunoscator si multumesc ca am participat la aceasta consultatie si de asemenea multumesc pentru colaborarile ce vor avea loc in viitor.”

Acestea sunt o parte din parerile clientilor care au apelat la serviciile de consultanta feng shui oferite de ,,Arta Feng Shui Romania”. Ele va sunt oferite exact cum au fost exprimate de catre cei care au dorit sa-si mentioneze punctul de vedere in ceea ce priveste relatia de colaborare dintre clienti si echipa de consultanta Arta Feng Shui Romania.

Opinia ta ne ajuta sa ne dezvoltam personal si sa imbunatatim constant calitatea serviciilor noastre.

Va multumim!