Previziuni Feng Shui 2013: Sarpele genereaza o puternica energie a focului …

… Deci se anticipeaza ca aceste incidente vor fi mai des intalnite in 2013. In 1953 anul anterior al sarpelui de apa yin, Iosif Stalin a suferit un accident vascular cerebral si a murit in 5 martie. El s-a nascut in anul 1878 care este anul tigrului si murit in luna tigrului care a creat acea penalizare a focului cu anul sarpelui.
Alta persoana care a murit din pricina penalizarii focului este Elvis Presley. El s-a nascut in ziua maimutei, la ora tigrului si s-a prabusit in resedinta lui in data de 16.08.1977 care este anul sarpelui, luna maimutei si ziua sarpelui. Multiplele combinatii de sarpe, tigru si maimuta care au aparut in Cei Patru Stalpi ai Destinului au creat inflamatii serioase si probleme cu inima.

Apa yin in 2013 se va inclesta cu focul yin care este un simbol al inimii, creierului si ochilor. In ceea ce priveste sanatatea, aceasta ar putea provoca accidente vasculare, atacuri de cord si probleme ale ochilor.

Focul yin este un simbol al fulgerului si cand este in inclestari, apare posibilitatea intreruperii curentului electric. Sunt puternice indicii ca 2012 si 2013 sunt anii in care ciclul activitatii solare va ajunge la un alt varf si vor fi eruptii solare masive, cauzand intreruperi masive ale retelelor electrice. Asta nu va fi surprinzator in 2013 cand soseste apa yin care va ataca focul yin ce este simbolul al fulgerelor si electricitatii.

Termenul de penalizare in metafizica chineza, se refera la ingrijorari, pericol ascuns si necazuri. Deci penalizarea focului cu referire la sarpe, tigru si maimuta nu numai ca declanseaza incendii si inflamatii, dar poate cauza si alte tipuri de necazuri cand apar in acelasi timp in Cei Patru Stalpi ai Destinului unei persoane.

Un exemplu clasic este Tom Cruise. El s-a nascut in anul tigrului, ziua tigrului si ora maimutei. In ultimul an al sarpelui (2001), sarpele s-a unit cu tigrul si maimuta pentru a crea penalizarea focului si acesta este anul in care a divortat de Nicole Kidman. Asemenea trei penalizari ale sarpelui, tigrului si maimutei vin din nou in 2013, ceea ce va cauza iar probleme in zona relatiilor lui si a casatorilor. In timp ce acest articol era scris in iunie 2012, tocmai se anunta ca Katie Holmes a intentat actiune de divort. Katie Holmes s-a nascut in ziua tigrului si acum in norocul maimutei. De aceea anul sarpelui ii va crea si ei, penalizarea focului in casnicie.

Deoarece sarpele creeaza serioase penalizari ale focului, va crea cu usurinta probleme in circulatia sangvina si probleme inflamatorii. Apa yin se inclesteaza cu focul yin care este simbolul inimii, al creierului si al sistemului nervos in medicina chineza. Asemenea inclestare va aduce cu usurinta atacuri de cord si accidente vasculare. Deci pentru oamenii care au probleme cu circulatia sangvina si inima este indicat sa consume suplimente nutritive cum ar fi ulei de omega 3, vitamina C, vitamina E pentru a reduce colesterolul si blocarea arterelor.