Calul este un element de foc puternic si este in conflict cu Sobolanul, care reprezinta un element de apa puternic. Atunci cand apare un asemenea conflict, vor aparea dezastre serioase de foc si apa. Focul este, in special, sange si apa este lichid, deci vor fi multe victime, varsandu-se sange.

Focul este, de asemeni, considerat a fi un element al aerului. Astfel, anul calului va aduce activitati puternice in afacerile aeriene, transportul aerian, chiar si in privinta explorarii spatiului. Va fi un an plin de calatorii pentru multe persoane si vor exista accidente de trafic, legate, in special, de aer si apa.

Focul este, de asemeni, si energie, deci vor exista probleme continue legate de armele nucleare si energia nucleara. In anul precedent al calulului, 1954, U.R.S.S. a testat prima bomba nucleara si a construit prima centrala atomica in apropierea Moscovei, iar S.U.A. a lansat primul submarin nuclear. Deci aspectul legat de faptul ca Iranul si Coreea de Nord vor continua sa dezvolte arme nucleare va continua sa fie o problema majora.

Calul se va combina cu Tigrul si Cainele pentru a crea combinatie de foc puternica. Aceasta este o energie de foc serioasa si va fi cauza unor explozii si dezastre de foc si chiar unele eruptii vulcanice. Cele mai periculoase luni sunt Februarie si Iunie, care sunt lunile Tigrului si ale Calului.

In aspectul sanatatii, focul este legat de inima si circulatia sangelui. Focul puternic va declansa boli serioase de inima si sange, dar si probleme de inflamare. De asemeni, focul ataca metalul, iar focul prea puternic va deterioara organele de metal, cum ar fi plamanii si pielea. Lemnul yang este asociat cu ficatul, capul si parul. Intr-un asemenea an de foc, lemnul va fi prea uscat si nesanatos, vor aparea boli de fiecat, pierderea parului si dureri de cap.

Cu un foc care arde atat de puternic, lemnul va fi foarte uscat si nesanatos. Lemnul simbolizeaza copacii si mediul inconjurator, iar anul calului de lemn va aduce mai multe dezastre de mediu serioase, cum ar fi incendii in paduri, poluari serioase de aer si la nivelul marii, scurgeri de petrol, si asa mai departe.

Iti recomandam: Ce probleme de sanatate vor fi in 2014