Previziuni Feng Shui 2013: cine va fi afectat de combinatia sarpe-tigru-maimuta?…

… Uragane si tornade si in 2013?
Apa deasupra sarpelui de foc este apa calda. Acest lucru va cauza probleme serioase cu uraganele si tornadele. Cele doua ingredinte care duc la crearea uraganelor si tornadelor sunt: apa calda si umezeala din aerul cald. Amadoua sunt conditii indeplinite in anul sarpelui de apa yin.

Uitandu-ne inapoi la anul precedent al sarpelui de apa yin (1953), putem regasi multe dezastre provocate de uragane:

– septembrie 1953, un uragan puternic a avut loc in Asia de Sud Est omorand peste 1000 de oameni. In mai 1953 o tornada a lovit Wako in Texas omorand 114 oameni. In iunie o alta tornada a omorat 115 oameni in Michingan SUA, deplasandu-se apoi catre Massachusetts si a omorat alti 24 de oameni.

Dezastre provocate de tornade pot fi gasite in istorie in anul sarpelui de apa acum 120 de ani. In iulie 1893, 71 de persoane au fost ucise de o tornada in Iowa.

Posibile explozii nucleare sau accidente
In sistemul calendarului chinezesc animalul sarpe apartine pamantului cu elementele ascunse ale metalului yang, pamatului yang si focului yang. Sarpele se regaseste in luna mai si este o luna in care se naste elementul metal. Metalul yang este o arma, focul yang este o energie puternica comparabila cu soarele si poate sa implice energie nucleara. Aceasta combinatie de metal yang si foc yang, in mod evident indica faptul ca problema armelor nucleare va deveni foarte serioasa in relatiile internationale in 2013. Este posibil ca inclestarea dintre sarpe si porc sa cauzeze explozii nucleare sau accidente.

Energia conflictelor in centru, energia bolii in Sud-Vest
Apa sezand peste focul incins creeaza circumstante favorabile pentru imprastierea virusilor si epidemiilor. Steaua zburatoare nr. 5 din Feng Shui este in centru si energia bolii nr 2 este in SV. Deci aceste doua locatii vor fi mult mai usor afectate de virusi. Centrul include orice tara care are in denumire ,,central’’ sau ,,mijlociu’’. Tari cum ar fi China, Orientul Mijlociu, Africa Centrala si America Centrala sunt cateva exemple.

Uitandu-ne la 1953, (precedentul an la sarpelui de apa), au avut loc epidemii intinse de gripa in UK, USA si Japonia. In UK numarul total de victime raportat a fost de 5565 in primele trei luni ale anului. Unii au dat vina pentru aceasta pe poluarea aerului, din pricina carbunilor utilizati pentru generarea energiei electrice, acesta fiind de asemeni o problema cu energia.

Sarpele in combinatie cu porcul

Sarpele este un animal intr-o inclestare impotriva porcului. Pentru ca sarpele este foc si porcul este apa, asemenea conflicte intre apa si foc vor rezulta in incendii, probleme nucleare si probleme in calatoriile pe apa.

Atat sarpele cat si porcul sunt stele calatoare, ceea ce va duce la calatorii si mutari mai multe in 2013. Apa si focul se vor inclesta, iar inclestarea lor va genera accidente in aer si pe apa.

Oamenii nascuti in anul porcului sunt inclestati impotriva acestui an al sarpelui. Ei au mai multe mutari si calatorii in 1953. Este ok sa iti asumi astfel de sanse si sa faci schimbari cum ar fi: schimbarea casei, a biroului, jobului sau sa faci calatorii. Cu toate acestea cei nascuti in anul porcului ar trebui sa aiba grija foarte mare si sa se abtina de la sporturi riscante cum ar fi sa conduca masini rapide, sa piloteze avioane, parasutism, etc.

Se recomanda ca ei sa poarte pandative cu maimute, care vor ajuta la indepartarea sarpelui si pentru a minimiza influenta negativa a inclestarii. Pentru oamenii nascuti in anul porcului este bine sa minimizeze calatoriile catre directia SE, pentru ca este directia marelui duce in 2013.

 

Sursa: raymond-lo.com