In Metafizica Chineza, lemnul Yang reprezinta crestere si activitati. In corpul uman, el este asociat cu ficatul si capul. Lemnul Yang este, adeseori, comparat cu un copac, ce sta intr-o pozitie verticala si, rareori, se apleaca. Prin urmare, persoanele sub semnul lemn Yang au un cap puternic, respecta principiile si foarte greu fac compromisuri.

Cu alte cuvinte, ei sunt incapatanati, inflexibili, refuza sa renunte si, rareori, doresc sa scape de sub presiune. Prin urmare, ei sunt fermi si lupta pentru principiile si cauzele in care cred. Atunci cand presiunea sau opozitia este foarte puternica,
persoanele care au elementul lemn Yang vor avea probleme in zona capului si vor suferi, foarte usor, daca primesc injurii.

Deci, acestia sunt persoane de incredere, pe care te poti baza, dar asemenea comportamente incapatanate vor aduce conflicte si injurii, deci este necesar pentru ele sa invete sa fie flexibile in rezolvarea problemelor.

De aceea, unele persoane care se afla sub semnul lemn Yang vor avea un comportament excentric atunci cand se vor afla sub presiunea mentala. De exemplu, Britney Spears, Whitney Houston, Kristen Stewart si Virginia Wolf se afla sub semnul lemn Yang. Majoritatea acestor persoane au un comportament ciudat, in unele momente.

Britney Spears s-a casatorit si a divortat dupa doar 55 de ore in 2004.
Whitney Houston si-a anulat concerte, interviuri si emisiuni in ultimul moment. In cazul ei reamintim si dependenta de droguri. Ea a murit in anul 2012 in cada.
Virginia Wolf, care s-a sinucis dupa ce a mers in mare.

Profesorul John Nash, care a castigat premiul Nobel pentru economie si a carei poveste a fost popularizata in filmul “A Beautiful Mind”, a suferit, de asemeni, de schizofrenie.

Iti recomandam: Evenimente in anul calului de lemn yang