Despre persoanele nascute in anul Iepurelui se spune ca „ofenseaza Marele Duce” si se recomanda ca si ele sa poarte un pandantiv cu Cainele. Exemple de persoane Iepure sunt Angelina Jolie, Gordon Brown, Kate Winselet, Tiger Woods, David Beckham, Johnny Depp, George Michael, Jet Li, Quentin Tarantino.

Persoanele nascute in anul sau ziua Sobolanului au o relatie de penalizare cu Iepurele. In special persoanele nascute in ziua Sobolanului pot experimenta complicatii si dizarmonii in domeniul relatiilor. Exemple de persoane nascute in ziua Sobolanului sunt Sandra Bullock si Printul Henry.

Pentru persoanele nascute in anul Tigrului, Calului, Cainelui. Sobolanului, Iepurele va aduce „Floarea Dragostei”, deci putem anticipa un an mai sociabil cu numeroase sanse de a dezvolta o prietenie cu sexul opus. Persoanele nascute in anul Sarpelui sau al Cocosului vor fi in anul „Calului care calatoreste” si anul Iepurelui va declansa deplasari si miscari.

Persoanele nascute in zile sau ani de apa – ani care se termina in 2 sau 3, cum ar fi 1952, 1953, 1962, 1963, 1972, 1973, 1982, 1983 etc, vor intalni nobili in anul Iepurelui, adica vor intalni persoane care le aduc sustinere si ajutor.