Angajat sau propria firma? Programatoare, profesor, bucatareasa, asigurator, finantist, curier, pompier? 

In acest articol discutam despre job-ul POTRIVIT si despre CUM poti gasi acest job, folosind sistemul BAZI  (Cele 4 Coloane ale Destinului).

Cand spunem JOB-ul tau POTRIVIT, inseamna serviciul la care te duci cu PLACERE, dai randament maxim si obtii salariul pe care ti-l DORESTI.

De ce-ti doresti un job ?

Pentru ca vrei sa castigi bani si sa ai o viata frumoasa. Este cineva care nu-si doreste bani si o viata frumoasa? Nu cred ! Astazi firmele sau corporatiile fac selectii pe baza de CV, dar in principal pe interviuri din care sa rezulte adevaratul tau profil. Mai nou a aparut trendul, (cam timid cei drept), ca angajatorul sa nu mai fie interesat de studii si sa te intrebe : – ,,Cat de bine te cunosti?’’ – ,,Poti sa iei decizii? Cat de repede?’’ – ,,Reusesti sa-i intelegi pe cei din colectivul in care ti-ai dori sa lucrezi?’’ – ,,Ce-mi poti spune despre caracterul si personalitatea ta?’’ Pentru a obtine un job in primul rand trebuie sa stii CINE esti, CE poti, CE vrei. Nu uita: vrei sa fii omul potrivit, la job-ul POTRIVIT tie.

Cum te poate ajuta BaZi

Cu BaZi poti:
– sa faci alegeri optime
– sa te orientezi catre JOB-ul cel mai potrivit tie
– sa iei decizii corecte si sa nu aplici pentru un JOB la intamplare
– sa-ti maresti sansele de a a avea un serviciu corect profitand de resursele tale interioare
– sa intelegi mai bine ce se intampla
– sa eviti situatiile neplacute (esti acceptat la un job dar nu-i poti face fata)

Nu-ti doresti SUCCES, FAIMA, RESPECT? Important este sa stii  : CE, CAND, CUM si CU CINE !