Calul este un animal ce se afla in conflict cu Sobolanul, calul reprezentand focul si sobolanul apa, putand duce la explozii, dezastre de foc, probleme nucleare, dar si dezastre navale.

Persoanele care s-au nascut in anul calului nu doar ofenseaza anul, dar, totodata, se autopenalizeaza, deoarece calul nu se place pe sine. Penalizarea inseamna ingrijorari, ura si antipatie. Daca focul este un element nefavorabil, acest lucru va crea probleme de sanatate si ghinion legat de sange, inima si foc.

Persoanele care s-au nascut in anul Sobolanului se afla in conflict cu acest an. Ele vor tinde, adeseori, sa mearga si sa calatoareasca mai mult in anul 2014, deci este recomandat sa se faca anumite schimbari, precum mutarea intr-un alt imobil, schimbarea locului de munca, efectuarea de calatorii, si asa mai departe.

Cu toate acestea, ele ar trebui sa aiba grija si sa nu efectueze sporturi riscante, cum ar fi sa conduca rapid o masina, sa conduca un avion, sa se dea cu schiurile, parasuta, etc. Este recomandat ca ele sa poarte un pandativ cu o Capra, aspect ce va respinge Calul, pentru a minimaliza influenta negativa pe care o are conflictul.

Pentru persoanele care s-au nascut in anul Sobolanului, este bine sa se minimalizeze transportul direct catre Sud, deoarece este directia catre “Grand Duke” (Marele Duce) in 2014. Cele cinci elemente de baza reprezinta parti diferite ale corpului, Lemnul este ficatul, Focul inima si circulatia sangelui si apa este asociata, in general, cu rinichii, sistemul imunitar, organul sexual si cel urinar. Iar, in 2014, lemnul Yang ce sta pe foc este slab si uscat, simbolizand problemele de ficat. Focul puternic genereaza inflamatii, hipertensiune si probleme de inima.

Apa este foarte slaba, si este bine sa acordati atentie rinichilor si sistemului imunitar. Focul calului va distruge metalul si va cauza probleme de sanatate in zonele de metal, adica plamanii si organele de respirare. Aceste tipuri de probleme de sanatate vor fi mai acute in anul 2014. Este important sa consumam mai mult ulei omega-3, vitamina C, vitamine E, extract de seminte de struguri si antioxidanti, ca o metoda de prevenire.

Iti recomandam: Cine are de suferit in perioada 2004-2024?