Calendarul chinezesc foloseste un ciclu de 60 de ani. Asta inseamna ca ultimul an in care a fost Apa deasupra Dragonului este 1952. Acesta a fost anul in care Razboiul din Coreea a fost intr-un impas, dupa ce a inceput in 1950.

In noiembrie 1952, noul ales presedinte Eisenhower a vizitat Coreea si a cautat cai de incheiere a acestui razboi, pregatindu-se sa negocieze un armistitiu. Razboiul Rece a continuat cu si mai multe teste pentru arme nucleare conduse de catre S.U.A, iar in Februarie, Anglia a anuntat ca are bomba atomica.

De asemeni, au fost si cateva dezastre naturale serioase in 1952. Pe langa cele doua cutremure de pamant majore din California si URSS, au fost si dezastre cauzate de apa ca inundatii foarte mari sau evenimente grave intamplate pe mare.

Un cutremur serios de pamant a avut loc in 4/11/1952 in Kamchatka, U.R.S.S, care a cauzat un tsunami mare ce a mers pana in Hawaii.

In Martie, s-a inregistrat cea mai mare cantitate de ploaie care a cazut intr-o zi, in Cilao Reunion.

In Aprilie, 78 de pescadrile si 5 barci pescaresti norvegiene au disparut fara urma.

In Decembrie, o ceata ucigasa a fost raportata in Londra.

In Ianuarie 1953, care este de asemeni tot Anul Dragonului in Calendarul Chinez, a fost o inundatie cauzata de Marea Nordului, ce a omorat 1835 de oameni in sudul Olandei, 307 oameni au murit in Anglia si alti 133 si-au gasit sfarsitul in marea Irlandeza, odata cu scufundarea unui feribot numit Princess Victoria.

Mai sunt si alte mistere, ca raportarea aparitiilor unor OZN-uri deasupra orasului Washington D.C. in Iulie. 58.000 de cazuri de poliomelita au fost in USA. Asemenea evenimente par sa se potriveasca perfect cu natura conflictului Apa – Dragon, dar la scara mai mica, dezastre cauzate de apa si cutremure, asa cum am aratat mai sus.

Au fost aparitii ale OZN-urilor raportate in 1952 si ceata ucigasa din Londra… astfel de evenimente misterioase pot fi asociate cu Dragonul – deschiderea Portilor Raiului.

Dragonul este un element puternic de pamant, care este reprezentat, de asemeni, ca si recipient pentru apa. Am mai mentionat ca aceasta este o calitate puternica a pamantului si ca, de obicei, atrage puternice cutremure sau dezastre cauzate de pamant ca prabusirea cladirilor, a minelor, alunecari de teren, avalanse, etc.

Fiind un recipient pentru apa, poate dizloca masive cantitati de apa, in special atunci cand este contra Cainelui sau cand formeaza un cerc mare de apa cu Maimuta sau Sobolanul. Asadar, Anul Dragonului sub Apa creeaza un potential pericol de inundatii mari si tsunami.

Calitatea Anului Apa – Dragon este ca Apa este un element generos si o puternica forta care conduce spre progres si schimbari sociale, si, de aceea, va fi un an energic, cu noi miscari si schimbari, reforme in politica si organizarea sociala.

De asemeni, pot exista donatii generoase pentru scopuri caritabile si pentru bunastarea comunitatii. 2012 este, de asemeni, un an al alegerilor: vor fi alegeri prezidentiale in USA, Rusia, Taiwan, Franta si India, dar si alegeri ale Sefului Executiv in Hong Kong. Asemenea alegeri ofera, de asemeni, o cale spre progres, schimbari si reforme curajoase.

Sursa: raymond-lo.com