Previziuni Feng Shui 2013romantism, afaceri stralucitoare dar si conflicte ….

….. Calendarul chinezesc are cicluri de 60 de ani. Acesta inseamna ca am experimentat acelasi an al sarpelui de apa yin in 1953. In acest an a avut loc un accident foarte serios de tren in Noua Zeelanda, unde la Tangivuai, un pod de cale ferata s-a prabusit in luna decembrie si au murit 151 de oameni.

Acesta a fost si anul cand razboiul din Coreea s-a terminat, Regina Elisabeta a II-a a fost incoronata si Stalin a suferit un atac coronarian si a murit.

Este perioada razboiului rece, nu au fost batalii majore, dar ostilitatea dintre U.R.S.S si S.U.A a continuat, ambele tabere grabindu-se sa-si dezvolte si sa-si extinda arsenalul nuclear. Deci apa yin a adus o pace aparenta dar in subteran au fost tensiuni si ostilitate.

In 1953 au fost de asemenea multe idei noi si inventii. A fost anul in care revista Playboy a aparut pentru prima data; primul roman cu James Bond – Cazino Royal a fost publicat si de asemeni primul film Walt Disney cu actori umani a avut premiera in februarie 1953.

Toate aceste inventii pot fi asociate apei yin, care este sexi, romantica si secretoasa, si de aceea asa numitul sindrom Peter Pan este cumva asociat apei yin. Acesta este un termen in psihologie care descrie o persoana a carui fel de-a fi este imatur social, incluzand atribute cum ar fi: iresponsabil, dependent, centrat pe propria persoana si careia ii liseste increderea in sine. Asemenea calitati sunt similare cu aspectul slab al oamenilor de apa yin.

In 1953 primul tv color s-a vandut in S.U.A in decembrie. Este primul an in care Premiile Oscar s-au transmis la tv, un pas inainte in entertaiment care este generat de sarpele de foc. In stiinta este anul in care structura ADN a fost descoperita.

Sursa: raymond-lo.com