Anul Sarpelui 2013…..

….. Cu toate acestea in 2013 apa yin asezata deasupra sarpelui, este simbolizata de roua diminetii care este mult mai blanda si mai umila. Ca atare conflictele ar putea fi mai putin fioroase ca in anii precedenti ai sarpelui 1941,1989, 2001.

Apa yin in acest an, simbolizeaza o picatura mica de apa, burnita, aceasta apa yin este cel mai yin element din cele 10 Tulpini (stalpi) Ceresti. Un astfel de element de apa este moderat, bland, umil, tolerant, rabdator, flexibil. Cealalta fata a apei yin este inselatoare, secretoasa, care dezamageste si care poate penetra oriunde. Daca energia este directionata intr-o directie pozitiva poate aduce reforme si idei inovative si inteligente. Dar pot fi de asemenea si comploturi secrete, inselaciuni, atacuri teroriste si asasinate.

Elementul foc de sub apa este sarpele, care inseamna rascoala cu o arma de metal ascunsa si este considerata la fel de mistica si imprevizibila precum cameleonul. Deci cele doua elemente apa si foc pe sarpe, pot totusi aduce atacuri teroriste, revolutii, crime si hartuieli.

In general nu vor fi razboaie serioase in 2013, dar nu ne putem astepta la o lume pasnica deoarece este apa linistita si conflict cu foc. Sarpele de foc ar putea aduce nelinisti sociale, revolutii, bombe, gloante, explozii si amenintare de probleme nucleare.

In Medicina Tradionala Chineza (MTC), apa yin este elementul care simbolizeaza rinichii si organele genitale.

Sarpele de foc este elementul distractiei si restaurantelor. Ca atare anul sarpelui de foc yin, aduce romantism si prosperitate afacerilor stralucitoare cum ar fi filme, restaurante si divertisment.

In metafiza chineza sarpele este o stea calatoare. Si de asemenea apa este elementul care inseamna transport si comunicare. Deci anul sarpelui de apa va genera mai multe calatorii, dar va aduce de asemenea accidente de trafic pe apa si in aer. Vor fi mai multe incidente in aviatie si in transportul pe apa. Sarpele este un animal lung care simbolizeaza calea ferata si trenul. De ceea vor fi accidente serioase si la calatoriile pe calea ferata.

Sursa: raymond-lo.com