ZERI sau asa cum i se mai spune Selectarea Datelor, este o practica veche, parte componenta a Artei Destinului din Metafizica chineza.

Informatii din astronomie, astrologie plus propriile observatii, i-a ajutat pe chinezi sa inteleaga energiile subtile si conexiunile dintre ele. Poate cel mai interesant lucru este legatura dintre modul in care aceste energii se misca si viata oamenilor. Asa a luat nastere ZeRi.

La inceput a fost utilizata in strategii de razboi si activitati pe timp de pace. Agricultura era interesata de ZeRi pentru insamantarea terenurilor si recoltarea produselor.

In timp selectarea datelor s-a extins la activitati personale cum ar fi casatoriile, mutarea in casa noua, semnarea de contracte, dieta personala, calatorii, interviuri pentru un job, deschiderea de magazine etc.

In ce zi sa merg la interviu?

Multi oameni stiu ca au zile bune, dar in realitate nu inteleg de ce. Explicatiile sunt simple si logice.

Inr-o anumita zi sau ora lucrurile iti merg foarte bine, deoarece energiile din univers sunt optime pentru activitatea pe care tu o desfasori intr-un anumit moment. Energiile pozitive maximizeaza potentialul pozitiv al unor situatii, minimizand in acelasi timp efectele negative.

Traditionali fiind, am spune: ,,lucrul potrivit la momentul cel mai potrivit”.

Ajuta-te singur

Ca orice stiinta care se respecta, exista in China un almanah chinezesc, intitulat Tong Shu ce se editeaza in fiecare an. Cei care stiu cum sa foloseasca cartea isi pot selecta cele mai optime zile si ore pentru activitatile pe care le desfasoara. Important este sa stii care-ti sunt nevoile si ce obiective iti propui.

Alte scoli de selectare a datelor

Xuang Kong Da Gua – Metoda Marilor Hexagrame
Qi Men Dun Jia – Metoda Portilor Mistice
Dong Gong – Metoda Maestrului Dong
Dou Shou – Metoda Capului Stelei

Alegeti potrivit !