Semnul animal care este cel mai nefavorabil este porcul care este in inclestare directa cu sarpele. Aceste inclestari vor aduce turbulente, miscari, accidente sau schimbari. Datorita inclestarii dintre foc si apa vor fi stimulate ghinioanele legate de accidentele in traficul aerian si naval, incendii, explozii, probleme in domeniul nuclear, atacuri de cord, accidente vasculare si probleme inflamatorii.

Oamenii nascuti in anul porcului vor calatori mai mult sau vor face schimbari in cariera sau isi vor schimba locuinta. Este necesar sa poarte pandative cu forma de maimuta, ca protectie, pentru a alunga sarpele. Pentru cei din zodia porcului inclestarea impotriva sarpelui ar putea aduce accidente legate de foc si apa cum ar fi: arsuri, explozii, scufundari de nave, accidente in aer, pe mare, de tren, etc. Pentru cei ce sunt in inclestare in acest an este bine sa calatoreasca mai mult. Facand schimbari ale locuintei sau ale job-ului.

Dar pentru cei nascuti in anul porcului este recomandabil sa nu calatoreasca direct in directia marelui duce, adica SE.

Oameni nascuti in anul sarpelui
Celalalt semn animal aflat in pozitii nefavorabile este sarpele.
Cand sarpele intalneste sarpele anul va ofensa marele duce.

Cei nascuti in anul tigrului si al maimutei vor suferi trei penalizari cu anul sarpelui care vor aduce lipsa de armonie, iritare, griji si frustrari, boala si este necesar sa poarte un pandativ in forma de maimuta pentru a minimiza efectul negativ.

Animalele care se combina cu anul sarpelui sunt maimuta, cocosul si boul. Aceste animale sunt intr-un an al armoniei.

Cu toate acestea, astrologia animala nu este cu totul de incredere pentru ca sistemul nu este recunoscut ca un gen formal de ghicire a norocului. Pentru a ghici cu mai multa acuratete norocul cuiva in anul sarpelui se recomanda verificarea intregului sistem al celor patru stalpi ai destinului care necesita informatii complete asupra datei nasterii: anul, luna, ziua si ora. Deoarece semnele animale pot apararea in toti Cei Patru Stalpi ai Destinului, inclestarea si penalizarea date de relatia cu sarpele nu vor cauza impact numai asupra celor din anii porcului sau sarpelui ci vor avea impact asupra oricui are asemnea animale in ziua, luna sau ora nasterii.

Sunt persoane care nu sunt nascute in anul porcului dar sunt de asemeni in inclestare pentru ca sunt nascuti in ziua porcului si de aceea si ei vor avea un an agitat: printul William, imparatul Akihito, Winona Ryder, Jet Lee, Celine Dion, David Bowie, George Michael. Inclestarea cu stalpul zilei de nastere va cauza in general miscare sau conflict in familie, in zona relatiilor de familie sau interumane, in special in cadrul relatiei de cuplu, sau cu persoanele de sex opus.

Oamenii nascuti in anul sarpelui se considera a fi intr-o pozitie de jignire a marelui duce si se recomanda sa poarte un pandativ in forma de maimuta. Exemple de oameni nascuti in anul sarpelui sunt: Bob Dylan, Vivienne Westwood, Ben Stiller, Ben Bernanke, Dimitri Medvedev, Sarah Jessica Parker.

Cand sarpele, tigrul si maimuta se intalnesc ei creaza un aspect foarte nefavorabil al penalizarii focului care va cauza incendii, inflamatii, boli ale inimii si circulatiei sangelui. Cand o astfel de penalizare a focului apare in stalpul zilei de nastere va duce complicatii si lipsa de armonie in zona relatiilor. Exemple de oameni avand asemenea penalizari in 2013 sunt: Tom Cruise si Katie Holmes, amandoi avand penalizari ale focului care le afecteaza relatia de cuplu in 2013. Alte exemple de persoane cu asemenea penalizari in 2013 sunt John Travolta, Madonna, regina Elisabeta a II-a, domnul Li Ka Shing, John Nash, C. Y. Leung, Alan Leong.

Pentru oamenii care sunt nascuti in anul calului, anul sarpelui va aduce floarea relatiilor romantice. Deci putem anticipa un an sociabil cu mai multe oportunitati de-a dezvolta prietenii cu sexul opus.

Oamenii nascuti in anul porcului vor fi in anul calului calatori si sarpele va declansa mai multe calatorii si miscari.

Sarpele este un om nobil pentru cei nascuti in anii apei yang ai tulpinilor ceresti. Aceasta insemana orice an de nastere care se termina in cifra 2 si 3, cum ar fi 1952, 1953, 1962, 1963. Nobilul este ingerul nostru pazitor care va veni sa ne ajute si va face totul lin si pozitiv. Deoarece 2013 este un an al apei yin, asezat deasupra sarpelui inseamna ca toti cei nascuti in 2013 vor poseda in mod automat de o persoana nobila in sarpe. Deci este unul din anii buni pentru a da nastere copiilor.

Sarpele este de asemenea o stea academica (inclinatie catre studiu) pentru cei nascuti intr-o zi de lemn yang. Deci este bine sa alegi o zi de lemn yang pentru nasterea copilului, si luna buna va fi august, doarece apa yin va fi o stea a virtutii, daca copilul se va naste in luna maimutei 7 august – 7 septembrie.