In acest articol iti prezint utilitatea BaZi in viata de zi cu zi. Concret ce instrument sa folosesti pentru a-ti da seama de calitatea relatiilor pe care le ai.

In viata avem dorinte. Printre cele mai principale sunt sanatatea, fericirea si succesul. Majoritatea cauta o persoana sau persoane cu care sa imparta aceste binefaceri. Astfel iau nastere relatiile. Cand vorbim despre relatii ne gandim la cele de cuplu, de serviciu, de afaceri etc.
Ei bine, relatiile de cuplu dintre o Ea si un El suscita cel mai mare interes.

Insa BaZi nu se limiteaza doar la a analiza relatiile de cuplu. El poate stabili si compatibilitatea dintre 2 sau mai multe persoane ce doresc sa porneasca o afacere.

Rolul BaZi in departamentul de resurse umane

BaZi este foarte util in departamentul resurse umane. A sti daca un viitor angajat are potential si acel profil corespunde intereselor firmei, este o informatie extrem de utila companiei. Daca acea persoana trece si printr-o perioada favorabila, o parte din norocul lui va fi transmis si companiei.

Starea fiecarei persoane, profilul sau potentialul sunt esentiale pentru starea de bine generala, fie ca este vorba de un cuplu, un colectiv sau o organizatie.

BaZi ofera sansa de a analiza relatiile personale si a multor aspecte din dezvoltarea vietii. Singuratatea este cauza multor probleme, de aceea ei isi doresc contacte sociale si relatii pozitive care sa-i faca sa se simta confortabil si in siguranta.

Cunoscandu-te pe tine si partenerul de viata, de afaceri sau de serviciu iti usurezi mintea si-ti aduci liniste si pace.