Pentru tine mai este o noutate ca noi toti, inclusiv tu, traim vremuri pline de provocari? Fiecare, zilnic, suntem pusi in fata unor evenimente, a unor modalitati de a trai cu mult diferite (in bine sau in rau) fata de cele cu care eram obisnuiti candva.

Intrebarea pe care ne-o adresam zilnic este, ce facem? Ramanem asa cum ne-am obisnuit si ne chinuim in continuare sau facem o schimbare ?

Poate fi greu sau usor, iar deciziile pe care tu le iei reprezinta cheia schimbarii. Poti ramane asa in continuare sau iei decizia de a schimba ceva si mai ales de a te schimba pe tine. Important este daca noi toti putem intelege asta. Cei care au puterea si dorinta de a face schimbare se pomenesc implicati intr-un proces de invatare dificil dar fascinant – evolutia personala.

Uita-te in jurul tau si spune-mi ce vezi de 20 de ani incoace? Schimbare si schimbari. In mod sigur vei spune ca stii toate astea si mai ales ca ai avut si tu niste standarde. Este adevarat ca te-ai obisnuit cu ele, insa a sosit momentul schimbarii. Sa nu crezi ca esti obligat sa te schimbi, doar daca vrei sa-ti fie mai bine.

De ce s-au intamplat toate acestea

Pentru ca am trait o viata materialista si poate ca multi dintre noi o facem si acum. Nu ne-am uitat deloc ca sufletul nostru e gol, ca suntem neimpliniti emotional. Despre cultura nici nu mai vorbim. Ai putea sa spui cate carti ai citit in ultimul an? Daca aduni toate aceste stari ele reprezinta dezechilibrul fiintei umane.

Ce ar trebui sa facem

In mod sigur si tu ai satisfactia ta personala. Daca vrei sa-ti dau un exemplu, chiar in acest moment, personal am o satisfactie materiala. Mi-am achizitionat un smartphone. Da, este doar latura materiala a satisfactiei personale. Pe langa ea mai sunt inca 5 satisfactii.

Dar sa revenim. Pentru a implini si celelalte 5 satisfactii, va trebui sa descoperim alte metode si modalitati de a le dezvolta si a le exprima pe toate. Pentru asta se impune sa ne cunoastem pe noi insine, sa ne descoperim zonele dezechilibrate. Dar nu este indeajuns doar sa le recunoastem, este necesar sa gasim metode de a le vindeca si de a le amplifica cresterea si dezvoltarea.

Ce am vrut sa spunem in acest articol? Ca a sosit timpul schimbarii. Este momentul sa evoluam, sa ne echilibram toate laturile noastre existentiale.

Cum ar trebui sa facem

Acum ai sansa sa te inscrii si sa participi la unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personala existente. Este vorba despre ,,Arta de a-ti face viata mai frumoasa’’, un program lansat de Arta Feng Shui Romania.

Este locul in care te vei simti acasa si in care vei invata sa traiesti in armonie cu tine, cu familia ta, cu natura, cu oamenii din jurul tau, te vei descoperi pe tine asa cum nu te-ai cunoscut niciodata.

Vrei sa ramai mereu asa? Daca vrei o schimbare in viata ta, inscrie-te chiar acum in programul ,,Arta de a-ti face viata mai frumoasa”.