In aceasta pagina raspundem la intrebarea: ,,Ce este Feng Shui?”

Vom defini termenul Feng Shui Traditional si nu feng shui comercial, intre ei existand diferente.

Adevarul despre feng shui

Din nefericire feng shui este asociat cu designul interior. In alte situatii oamenii asteapta minuni pentru rezolvarea oricaror probleme din viata lor. Au existat cazuri cand feng shui trebuia sa plateasca ratele la banca.

Primul meu profesor maestrul Raymond Lo spunea:
,,Feng Shui Traditional este o straveche stiinta chinezeasca care studiaza mediul inconjurator si modul in care acesta ne influenteaza sanatatea, prosperitatea si armonia”.

Aceasta definitie se traduce astfel: Feng shui studiaza energiile mediului inconjurator si modul in care ele influenteaza oamenii. Sau altfel spus este arta si stiinta care cerceteaza energiile dintr-un  anumit spatiu oferind remedii necesare crearii armoniei si echilibrului.

Dupa cum observati arta feng shui nu poate inlocui pe nimeni, insa ne ajuta sa intelegem mai bine anumite lucruri care se petrec in viata noastra, sa creem o atmosfera relaxanta acasa sau la birou; deschide anumite oportunitati pe care oamenii ar trebui sa le vada si sa nu le ocoleasca.

Feng shui este parte a ramurii Fizionomie care alaturi de Destin, Divinatie, Medical si Munte reprezinta cele 5 arte Chineze.

Pentru a afla mai multe informatii fascinante despre feng shui, te poti inscrie acum la cursurile de feng shui traditional.
Pentru consultata Feng Shui  fa o programare accesand pagina Contact.