Orice loc comunica cu omul. Sunt spatii in care ne face placere sa stam, pentru ca ne bine dispun.  Altele ne intristeaza, ne provoaca melancolie, stari de tensiune. Asta inseamna ca oamenii percep comunicarea, dar nu pot decodifica mesajul. Este si motivul pentru care oamenii reactioneaza diferit.

Multe culturi au incercat sa explice secretele legaturilor dintre om si mediul inconjurator. Chinezii le-au inteles mai bine si le-au numit Feng Shui.

Pentru a intelege feng shui trebuie sa constientizezi legatura dintre toate elementele Universului. Exista doi factori: omul si mediul inconjurator intre care exista o relatie. Cu cat exista mai mult echilibru intre acesti doi factori, cu atat viata celui care locuieste in acest mediu va fi mai echilibrat.

Arta Feng Shui cauta armonia dintre om si tot ce-l inconjoara, incepand cu casa in care locuieste. Marii maestrii considera ca succesul in viata depinde de echilibrul care trebuie sa existe in toate lucrurile care formeaza mediul cotidian. Altfel, omul nu va avea liniste nici in mintea, nici in viata lui.

Feng shui iti aduce fericire si succes.

Feng Shui iti creeaza cadrul necesar obtinerii unui echilibru ce se va reflecta in sanatatea ta, in munca, viata ta sociala si afectiva, in relatia cu tine insuti si cu mediul inconjurator. Iti ofera posibilitatea sa cunosti energia, sa o amplifici sau sa o reduci astfel incat sa creezi echilibru.

Daca vrei sa inveti Feng Shui pentru a aduce fericirea si succesul in viata ta, vezi oferta noastra de cursuri Feng Shui!