Expertizele efectuate de cabinetul de consultanta ,,Arta Feng Shui’’ (AFSR), se bazeaza pe textele stiintelor traditionale chinezesti Feng Shui si Ba Zi (Cele Patru coloane ale Destinului).

Remediile feng shui recomandate 

Corectarea dezechilibrelor energetice din orice spatiu, fie el locuinta, sala de sedinte sau birou de lucru, se realizeaza cu ajutorul remediilor. Aceste remedii se bazeaza intotdeauna pe cele cinci elemente cunoscute: lemn, foc, pamant, metal si apa.

In spiritul textelor traditionale clasice, stiintele ezoterice foarte rar recomanda ca remedii obiecte, simboluri sau produse ca mod de echilibrare a energiilor.

De aceea remediati dezechilibrele energiei cu remedii naturale, obtinute din natura. Ele sunt simple, de bun simt, ieftine si discrete astfel incat sa nu atraga atentia.

Scopul real al aplicarii remediilor este de a capta in modul cel mai eficient energia apei, lemnului, focului, metalului si pamantului. Totul in univers se incadreaza in categoria acestor energii si tocmai de aceea este necesara echilibrarea energiei cu ajutorul….. energiei.

Daca doriti sa va transformati casa intr-un muzeu Feng Shui este doar alegerea dv. Ea va deveni atragatoare, dar asta nu inseamna ca veti rezolva si dezechilibrele energetice.

Va recomandam articolul Cele mai bune remedii din Feng Shui