Se asteapta ca elementele Apa si Pamant, din 2012, sa aduca prosperitate industriilor care se ocupa cu lemnul si mari castiguri de bani celor care au de-a face cu pamantul. Asta deoarece Lemnul cucereste Pamantul, asadar Pamantul este un simbol al banilor in industria Lemnului, care include textile, hartie, carti, media, problemele de mediu, mancare si bunurile de consum.

Deoarece Pamantul cucereste Apa, industriile care se bazeaza pe elementul Pamant ar putea prospera in 2012. Industriile de Pamant sunt proprietatile, minele, asigurarile. Totusi, banii castigati nu sunt atat de multi, din moment ce Dragonul inseamna Pamant, ceea ce inseamna ca industriile de Pamant intalnesc o competitie puternica.

Industriile care nu vor fi foarte profitabile in 2012 sunt cele de Apa. Acestea sunt navigatia, bautura, transportul, comunicatiile. Apa cucereste focul, insa este o absenta totala a acestuia in 2012, facand aceasta zona total neprofitabila. Industria metalului este productiva in acest an, din moment ce apa este produsa de metal. Totusi, industriile de Metal, ca bancile, IT-ul, masinile ar avea nevoie de Lemn pentru a castiga bani. Din moment ce anul acesta nu este Lemn, nu va fi nici profit. Industriile de Foc, ca finantele, bursa, energia sunt instabile, deoarece apa stinge focul. Asadar, putem vedea ca bursa si finantile nu o vor duce atat de bine in 2012.

Tsunami-ul bancilor si al finantelor care a inceput in 2008 a fost sustinut de absenta elementului Foc si de Apa dominanta care a generat frica. Bancile sunt metal si au nevoie de foc pentru a se topi in unelte folositoare. Finantele si bursa sunt cel mai puternic legate de Foc, care genereaza optimism. Asadar, lipsa totala de Foc in 2008 este responsabila pentru dezastrul financiar si criza bancilor din acest an.

Tigrul din 2010 este mama si samanta Focului. De aceea am fost martori la o revenire a economiei si a optimismului. Acest optimism a durat pana in 2011, atunci cand Iepurele de Lemn a mai putut suporta Focul, insa avand o putere mult mai slaba decat cea a Tigrului. Asadar, lumea a inceput sa-si piarda increderea din August 2011 si, in 2012, lipsa totala a focului ar putea cauza o regresie economica.

In concluzie, industriile care vor face bani in 2012, Anul Dragonului, vor fi cele de lemn si Pamant. Industriile de Lemn sunt textilele, moda, produsele de consum, hartia, cartile, industria mediului, padurile, mobila, etc. Industria metalului este activa dar nu va face un profit foarte mare, deoarece Lemnul, elementul banilor, este absent. Industriile de Metal sunt bancile, masinile, ingineriile, computerele si high tech-ul. Industria Apei va intra intr-un an de precautie, cu factori instabili, deoarece elementul banilor-focul- este total absent. Sectorul de Apa este navigatia, comunicatia, bauturile, spa.

Industria de Pamant va avea un succes conservator, pentru ea banii find reprezentati de Apa, dar va avea, de asemeni, Dragonul ca si competitor. Industria Focului, care include bursa, finantele, energia, divertismentul, nu se va descurca foarte bine in 2012, deoarece elementul banilor este metalul, total absent in acest an, cauzand o lipsa de optimism.

Sursa: raymond-lo.com