Arta traditionala Feng Shui in casa ta

Prin casa intelegem ,,casa de la curte”, spatiul in care locuiesti si gradina din curtea casei. Noile constructii din ziua de astazi, nu prea mai au gradini.

Cabinetul de consultanta si cercetare Arta Feng Shui Romania, te ajuta si te sprijina sa-ti faci viata mai frumoasa prin intermediul consultatiilor feng shui traditional atat pentru casa cat si pentru gradina din jurul ei.

Consultatia feng shui – o investitie

Consideri o consultatie feng shui ca pe o investitie intelectuala? Atunci sigur esti un om castigat. Poti cauta si afla ce energii ai in casa, ce tipuri de combinatii realizeaza ele dar si ce tip de energii vin din exterior catre interior.

Ti-ai cumparat un teren sau l-ai avut mai de mult si acum te-ai hotarat sa-ti faci casa visurilor tale si te intrebi cum te poate ajuta feng shui? Este chiar mai simplu decat credeai. Poti afla cum sa ti-o configurezi, unde sa-ti amplasezi dormitoarele, sufrageria, scara interioara, living-ul, dormitorul copilului. Dar crama stii unde sa o pui? Acum poti afla in ce zona a casei isi are locul. Si cum sotiile sau prietenele vor sa stie ce culori sa aiba peretii, dar mai ales unde anume sa-si amplaseze mobilele, a venit timpul sa ceri parerea specialistilor feng shui traditional

Energia benefica si cea nefasta conform regulilor Feng Shui
– a peisajului natural si urban
– in fiecare zona si loc al casei
– pentru fiecare persoana

Modalitati de aranjare conform regulilor Feng Shui
– intrarea principala
bucataria
– camera de relaxare si studiu
– baie, mediul inconjurator extern

Puteti solicita evaluari feng shui traditional complete (casa si gradina) sau separat. Toate aceste informatii se regasesc in: Raportul de Expertiza Feng Shui (R.E.F.S) pentru o casa individuala – raport scris detaliat reprezentand concluziile analizei si remediile necesare.

Credeti ca este necesara o evaluare Feng Shui pentru o locuinta individuala?

Actioneaza chiar acum

Modalitati usoare de a ne contacta:

a. Mobil: +40 76 00 11 988
b. Completeaza si trimite-ne formularul

* Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Sending