Previziuni Feng Shui 2012: energiile si relatiile

Previziuni Feng Shui 2012: energiile si relatiile

Ciocnirea cu Stalpul Zilei va cauza schimbari sau conflicte in zona familiei si a relatiilor sociale, in special in cele legate de partenerul de viata sau de cei de sex opus. Oamenii nascuti in Anul Dragonului, se spune ca supara Marea Rata, astfel incat li se recomanda sa poarte un medalion cu un Cocos.

Dar Dragonul confruntand Dragonul nu doar supara Marea Rata, ci creeaza si auto-pedepsire. In particular, cei nascuti in Ziua Dragonului pot intalni complicatii si lipsa de armonie in zona relatiilor. Exemple de oameni nascuti in Anul Dragonului sunt: Sandra Bullock, Putin, Tom Jones, Abhisit Vejjajiva, Liam Neeson, Sarah Palin. Oameni nascuti in Ziua Dragonului sunt Kristen Stewart, Steve Jobs, Michael Douglas, Halle Berry, Donald Tsang, Tony Chan.

Pentru cei nascuti in Anul Cocosului, Dragonul va aduce „Floarea Romantismului”, astfel incat acest an va fi unul mult mai sociabil cu mai multe oportunitati pentru a incepe prietenii cu cei de sex opus. Oamenii nascuti in Anul Tigrului sau al Cainelui vor fi in Anul „Calului Calator” si, de aceea, vor face mai multe calatorii si schimbari, ceea ce ii va conduce spre mai multe cunostinte noi.

Energiile Feng Shui se schimba, de asemeni, de la an la an. Asadar, este necesar sa incercam o realocare a energiilor bune si rele la inceputul fiecarui an, astfel incat sa luam precautiile necesare daca o energie negativa soseste intr-o locatie importanta pentru noi. In Anul Dragonului, energia negativa, numita „Cei cinci Galbeni”- simbolizand obstacolele si nenorocul, soseste la sud-est. Daca la sud-est in locuinta ta se gaseste o incapere importanta pentru relatii, ca dormitorul sau o intrare, este recomandat sa agatati acolo clopotei de metal pentru a dizolva aceasta energie negativa.

Cele mai rele luni vor fi Aprilie, Octombrie, Decembrie 2012 si Ianuarie 2013. o alta stea negativa, 2, simbolizand boala, va ajunge in nord in 2012. metoda traditionala pentru a dizolva aceasta stea 2 este atarnarea unui colier din 6 monede de metal in partea de nord a casei. Marea Rata, in acest an, se afla in sud est, asadar, aici nu este favorabil sa sapati sau sa realizati constructii sau camine.

De asemeni, nu este recomandat sa stati cu spatele spre Sud, deoarece veti sta impotriva energiilor nefavorabile numite „Cei 3 ucigasi”. Nord- vestul este „Pozitia Sfaramarii”, impotriva Marii Rate si, de asemenea, nu este bine sa stati aici. Steaua negativa 3 este una a conflictului si a furtului. Aceasta este prezenta in sud- vestul casei. Este necesar sa puneti o bucata de hartie rosie in aceasta pozitie, pentru a minimaliza influenta rea a acesteia. Steaua negativa 7, reprezentand certurile, este in Nord Vest, solutia traditionala pentru aceasta fiind plasarea a 3 plante de bambus, ce cresc intr-un vas de sticla plin cu apa, in directia nord- vest.