Profesorii mei de metafizica chineza

,,DACA trebuie si-ti este destinat sa studiezi Metafizica Chineza propria dorinta nu-ti este indeajuns. Cel mai important lucru este ca norocul destinului sa-ti aduca profesorii CARE-ti trebuie, atunci CAND trebuie. Sa stii ca ei vor veni acolo UNDE trebuie.” – Florian Ciupitu

RAYMOND LO

A fost primul meu maestru in metafizica chineza. Este cel care mi-a deschis calea catre aceasta fermecatoare cunoastere interioara si exterioara.
A fost o experienta frumoasa, interesanta dar mai ales utila.

In primul rand am vazut cum arata si ce cunostinte are un mare maestru in metafizica chineza.

La exterior este o persoana modesta, vorbeste putin si-ti raspunde doar daca il intrebi. Nu este prea comunicativ, dar zambetul lui are o nota aparte.

La interior, este foarte bine pregatit, fin cunoscator al stiintelor chineze. Calitatile si cunostintele pe care le are il recomanda ca un mare maestru.

Conduce propria scoala de Feng Shui ,,Raymond Lo’s School of Feng Shui & Destiny”. In lume este cunoscut ca ,,Fung Shui Lo”.

RISVAN VLAD RUSU

La suprafata un tip simplu. Pe strada iti atrage atentia doar ca-i un pic durduliu si usor grizonat. In rest nimic deosebit.

Interiorul i-l descoperi in sala de curs si este format din BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, ZeRi, Mian Xiang.

Ascultandu-l intelegi si de ce are parul carunt.
Si asta mai ales atunci cand iti spune ca doua litere chinezesti aflate una langa alta compun un sunet armonios, pentru tine ca ascultator lucrurile se complica. Nu trebuie sa-l crezi, convinge-te singur.

Este un foarte bun cunoscator de metafizica chineza si nu numai. Joey Yap il recunoaste ca MAESTRU, dar nu-l auzi vorbind despre asta. Risvan spune doar ca este specialist.

Pentru mine, cel mai stralucitor merit al lui, este ca-ti transmite dorinta si impulsul de a invata.

Propozitia care l-ar defini ? Bing Xin ! Adica INELUL CARE STRALUCESTE.