Aparitii in Media

Promovarea Feng Shui in sistemul de invatamant romanesc

Cea mai importanta promovare a Feng Shui-ului este aceea de a o promova intr-un sistem de invatamant, ca forma de educatie. In acest sens a fost realizata lucrarea de masterat ,,Feng Shui – Arta de a comunica schimbarea”, sustinuta si prezentata la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, din cadrul S.N.S.P.A.

Promovarea in media a artei Feng Shui

Florian Ciupitu invitat in emisiunea Matinal 2.o TVH 2.0

In cadrul emisiunii consultantul Florian Ciupitu a prezentat feng shui ca forma de imbunatatire a vietii personale,  ca o arta de a interpreta legile naturii si de a le folosi in interes personal.

iunie 2006

,,Intalnire Randez-vous” la Tele 7 ABC, emisiune prezentată de Mirela Dobre si Serban Diaconescu, Valentina Ciupitu a facut o expunere despre Feng Shui traditional.

septembrie 2007

In emisiunea ,,Ceai cu Romania”, la Radio Lynx, Vanda Florea  ii are ca invitati pe Valentina si Florian Ciupitu, unde vorbesc despre ,,Feng Shui in Romania”.

decembrie 2008

Romantica TV, Valentina Ciupitu analizeaza feng shui, cateva dintre locuintele vedetelor autohtone.

februarie 2010

,,Ce se intampla doctore” la PRO TV. Emisiunea ,,Feng Shui in bucatarie”.In cadrul acestuia consultantii feng shui traditional Valentina si Florian Ciupitu au prezentat modul de aplicare al principiilor feng shui.

februarie 2011

Diana-Floriana Cosmin de la Forbes Romania, intr-un amplu reportaj realizat la biroul de consultanta Arta Feng Shui Romania, prezinta in revista Forbes, punctul de vedere al consultantului feng shui Florian Ciupitu.

,,In spate se afla, insa, zeci de calcule facute pe baza masuratorilor cu Lo Pan, busola Feng Shui. „Ceea ce nu se vede nu inseamnă ca nu exista”, conchide si Florian Ciupitu, specialist Feng Shui format tot la scoala maestrului Raymond Lo.

Rezultatele unor asemenea schimbari nu tin de magie, ci reprezinta pur si simplu deschiderea energetica spre anumite oportunitati si spre atragerea persoanelor potrivite”.

Articole in reviste

Revista Kids-shop
,,Feng Shui in camera copilului” – un articol realizat de Florian Ciupitu

Revista Femina
– Ghid Feng-Shui: O intrare armonioasa pentru o locuinta pe masura
– ABC-ul bucatariei ideale
– Amenajare feng shui – sufrageria
– Amenajare feng shui – bucataria

4 Interviuri acordate Hotcity – ,,Cultura urbana feminina”

– Feng Shui traditional
– Greseli in feng shui
– Feng Shui in casa