Usa de la intrare incurajeaza energia chi si denota atitudinea pe care o aveti fata de viata. Zilnic intram si iesim din casa si nu ii dam prea mare importanta, decat atunci cand vecinul aduce o schimbare propriei sale usi. Avem insa ochi pentru usile altora.

Prin modul cum arata usa de la intrare, poate crea energie negativa sau pozitiva (soneria care nu functioneaza, tocul usii care este spart si neraparat, culoarea nedefinita, presul murdar de la intrare, clanta rupta, vopseaua scorojita) etc.
Usa de la intrare este importanta pentru ca pe aici intra energia chi in casa.

Reguli cand va construiti o casa:

-usa de la intrare trebuie sa se deschida in interior si nu in afara. Usile care se deschid in afara descurajeaza intrarea energiei chi in casa
-trebuie sa fie proportionala cu dimensiunea casei (daca este prea mare, pierdeti din energie si veti avea probleme financiare; daca este prea mica, impiedica intrarea in totalitate a energiei si creeaza nervozitate si apatie)
-nu trebuie sa se afle pe aceeasi linie cu o eventuala usa din spate: nu veti putea economisi bani (alinierea celor 2 usi conduce la iesirea chi-ului din casa prea repede)
-in fata usii de la intrare este recomandat sa aveti trepte. Va veti simt mai in siguranta.
-usa din fata sa nu fie sub nivelul strazii. Se creeaza un sentiment de neliniste si capcana.
-holul de la intrarea in locuinta trebuie sa fie sau sa para larg. Interiorul trebuie sa fie bine luminat pentru a incuraja chi-ul.
-baia sau/si toaleta nu trebuie sa intre in raza vizuala in momentul deschiderii usii de la intrare. Bunastarea familiei se va indeparta si va conduce la saracie.

Respectand aceste reguli veti veneficia din plin de energia care va intra in casa.