15 mai 2012 a fost o zi favorabila. A fost aleasa de Arta Feng Shui Romania pentru deschiderea oficiala (la standarde occidentale) a unui exceptional showroom, in Vitan Center Corp B, Calea Vitan 17 A.

 

 

 

 

 

Desfasurat pe o suprafata de 150 mp, showroom-ul a fost gandit, conceput si amenajat dupa principiile traditionale feng shui. Sub conceptul ,,Renovare totala’’, compania Arta Feng Shui Romania este partenerul care a asigurat consultanta feng shui in amenajarea acestui business.

Noi am vazut. Ne-a incantat si am ales

Evenimentul a avut un succes deosebit. Oamenii de afaceri si invitatii prezenti, au apreciat modul deosebit modul in care au fost amenajate aceste spatii. Ele ne-au bucurat cu ambientul lor deosebit care iti ofera o stare de relaxare si buna dispozitie creata pe care ti-o doresti in casa ta.

 

 

 

 

 

 

De ce sa vizitezi?

– vezi toate camerele unei locuinte amenajate in stil feng shui
– faci shopping (mobilier de cea mai buna calitate)
– alegi si primesti servicii complete si de calitate privind amenajarea si renovarea totala a casei si biroului tau
– pur si simplu te relaxezi

 

 

 

 

 

Intotdeauna suntem pe teren

Suntem de fiecare data pe teren. Biroul nostru de lucru il reprezinta si acest showroom in care iti vom arata solutiile, remediile si de ce am gandit in acest mod aceste spatii. Asa poate arata si casa ta.

 

 

 

 

 

Vino sa vezi bucataria, dormitorul, sufrageria, camera copilului, biroul de lucru, dressing-ul si baia, aranjate in stil feng shui. Totul inseamna armonie, calitate, culoare.

Bine de stiut 

Vrei sa-ti aranjezi apartamentul, casa, biroul sau spatiile de lucru ale firmei la care esti actionar? Arta Feng Shui Romania este aici pentru tine.

Feng Shui pentru tine, arta feng shui pentru viata ta.