Proiect Feng Shui – Arta de a comunica schimbarea

Intr-o singura clipa va puteti schimba viata

Acest mesaj se adreseaza tuturor celor care doresc sa ne asculte, este pentru acele persoane care isi doresc cu adevarat sa-si schimbe viata, sa o imbunatateasca, sa evolueze, sa se dezvolte personal si sunt dispusi sa invete cum sa faca aceste lucruri!

Opreste-te o clipa! Priveste oamenii din jurul tau. Te-ai intrebat vreodata cati au o viata fericita si plina de succes? Multi isi doresc afaceri prospere, job-uri in mari corporatii, functii influente si poate si tu iti doresti acelasi lucru.

Este foarte bine ca multi le obtin. Dar stii de ce? Pentru ca au descoperit secretul, au aflat cum, au vrut sa-si schimbe viata, si-au dorit standarde inalte, au avut o viziune asupra lor si asupra vietii.

Astazi, ei urmaresc sa se foloseasca de inzestrarile deosebite pe care le au si sa le dirijeze, cu dibacie, catre lucrurile pe care le doresc cu adevarat. Acesti oameni stiu ce vor.

Si tu esti la fel de bun

In mod sigur vei spune ca oamenii care au succes sunt buni. Fiecare om este o persoana buna, iar tu esti la fel de bun ca si ei. Iti doresti o viata fericita, implinita, si stii ca o meriti? Vrei sa fii sanatos? Vrei un serviciu mai bine platit ? Daca da, este foarte bine ca vrei, dar nu suficient.

Esti ceea ce gandesti!

Cand ne-am nascut, toti am fost puri. Toti am primit binecuvantarea succesului, a respectului de sine, dar si mandria personala pe care o simtim ca pe un orgoliu. Tot de atunci stii ca esti unic, exact ca si amprentele mainii, iar altul ca tine nu exista si nici nu se va mai naste pe pamant. De la nastere stii ca esti foarte bun si ca ai multe talente care te pot ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti in viata.

Indiferent de asa zisa criza mondiala, ai in jurul tau multiple oportunitati pe care sa le folosesti pentru a-ti indeplini visele. Nu exista niciun fel de limita, nimic nu te poate opri sa le realizezi. Singurele limite sunt cele pe care ti le stabilesti singur prin modul tau de a gandi. Esti doar ceea ce gandesti!

Si noi am fost ca tine!

Anumite lucruri nu le-am cunoscut nici noi pana la un moment dat. Cu multi ani in urma am avut un loc de munca, insa stiam ca putem mai mult, doream sa fim persoane de succes, independente financiar si nimeni sa nu ne mai dea ordine.

Atunci nu eram constienti de calitatile noastre, nu aveam nicio idee despre cum puteam imbunatati situatia. Singurul lucru pe care-l stiam era ca vrem sa dam o culoare peretilor din locuinta. Da, stim ca vei ramane surprins de legatura dintre culoarea peretilor si succesul nostru. Dar aici este cheia.

Alegeti filosofia!

La un moment dat am descoperit o filosofie careia i se datoreaza schimbarile din viata noastra, prin insusirea si aplicarea ei. Pe parcursul anilor am descoperit si altele. Cand succesul personal a inceput sa apara, am inceput sa vorbim despre el si altora. Am inceput sa ii ajutam si pe altii, sa le vorbim despre succesul nostru si sa le aratam cum sa faca si ei pentru a aplica in practica aceleasi idei ca si noi.

Transforma-ti viata!

De atunci am vorbit cu foarte multi oameni, in diferite ocazii. In concedii, in interes de afaceri, la diverse intalniri, seminarii, conferinte. Unii au fost sceptici cand au auzit pentru prima data aceste idei si posibilitati, pe care ei nu le cunosteau. Multi au fost insa increzatori si le-a schimbat viata. Unora cifra de afaceri le-a crescut vertiginos, altii si-au salvat casniciile, unii si-au ales drumul in viata pe care si-l doreau.

P.S. Si totusi cum am inceput noi? Feng Shui, de aici a inceput schimbarea. Am schimbat ce nu mergea cu un stil nou de viata. Incet am inceput acest program de dezvoltare personala, aici ne-am pregatit pentru succesul de acum, acum el este stilul nostru de viata, asa traim noi acum. Noua ne este bine si vrem sa-ti fie si tie!

Feng Shui este stiinta, este dezvoltare personala!

Desi necunoscuta in Romania, motiv pentru care oamenii sunt sceptici in privinta ei, filosofia Feng Shui da rezultate de mii de ani in viata chinezilor si nu numai. Citind fie si un singur articol despre aceasta filosofie, ii vei vedea baza stiintifica si frumusetea ideilor in jurul careia este construita. Cu adevarat, putem spune ca Feng Shui construieste oameni sanatosi, oameni de succes, oameni cu multe relatii.

Noi am inceput sa crestem cu feng shui. Tu orice metoda alegi, este mai buna decat nicio metoda.

Va dorim numai bine, sa va dezvoltati, sa evoluati si sa obtineti propria implinire intr-o lume a armoniei.Arta Feng Shui Romania

 

BaZi personalizat. Alegerea carieriei

BaZi personalizat. Alegerea carieriei

,,Alegerea gresita in cariera, este exact ca o boala, a carei diagnosticare a fost gresit data’’ – Muchery Trecand peste […]

Citeste tot
0

BaZi personalizat. Relatii si compatibilitati.

BaZi personalizat. Relatii si compatibilitati.

Un motiv de mari deziluzii in viata, este asa numitul ,,nepotrivire de caracter” intre soti, asta daca vorbim de relatiile […]

Citeste tot
0

Utilitatea practica a stiintei BaZi

Utilitatea practica a stiintei BaZi

In acest articol iti prezint utilitatea BaZi in viata de zi cu zi. Concret ce instrument sa folosesti pentru a-ti […]

Citeste tot
0

Un an incins

Un an incins

Toti anii care se termina in cifra 4 apartin lemnului yang, calul fiind un element de foc puternic. In metafizica […]

Citeste tot
0

Ei vor avea de doua ori mai multe sanse sa aiba noroc

Ei vor avea de doua ori mai multe sanse sa aiba noroc

Anul calendarului chinezesc are un ciclu de 60 de ani. Acest lucru inseamna ca noi am experimentat acelasi an al […]

Citeste tot
0

Va prezentam ce este important pentru realizarea unei consultante feng shui

Va prezentam ce este important pentru realizarea unei consultante feng shui

Arta traditionala feng shui te ajuta pe tine, tie ti se adreseaza si nu spatiului in care locuiesti. Tu te […]

Citeste tot
0

Ce ar trebui sa stii despre ,,Cele 4 coloane ale destinului”

Ce ar trebui sa stii despre ,,Cele 4 coloane ale destinului”

BaZi are rolul de a analiza si nu de a judeca persoana. Studiaza persoana si nu faptele. BaZi este o […]

Citeste tot
0

Expertiza Feng Shui pentru o casa individuala

Expertiza Feng Shui pentru o casa individuala

Arta traditionala Feng Shui in casa ta Prin casa intelegem ,,casa de la curte”, spatiul in care locuiesti si gradina din […]

Citeste tot
0

HEREISTITLE

HEREISCONTENT

Citeste tot
0

HEREISTITLE

HEREISCONTENT

Citeste tot
0

HEREISTITLE

HEREISCONTENT

Citeste tot
0